Cornel Ilie i-a făcut praf pe politicieni la Electric Castle: „Nu ne interesează ce fac dobitocii!”. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a profitat de concertul susţinut pe scena festivalului Electric Castle 2018 pentru a transmite un mesaj despre ţara pe care şi-o doreşte, îndemnând publicul să facă eforturi pentru o societate "ca afară". De asemenea, muzicianul i-a catalogat drept "dobitoci" pe politicieni. Vunk a cântat în faţa a mii de oameni, care nu au ţinut cont de ploaie şi nămol, dansând şi cântând la unison cu artiştii, scrie Adevarul.

VedeteFoto: Colaj foto

​Antonia, ieșire nervoasă pe contul de socializare. “Minte cu nerușinare“. Antonia, ieșire nervoasă pe contul de socializare după ce a aflat că mai multe brand-uri îi folosesc numele pentru a-și promova produse pentru slăbit. Artista a postat un mesaj dur la adresa celor care vor să păcălească oamenii. „Nu am făcut și nici nu fac reclamă la produse de slăbire. Orice brand care spune acest lucru minte cu nerușinare și induce consumatorii în eroare!' , a scris Antonia pe contul de socializare, potrivit Libertatea.

Gaviota din "Cafea cu parfum de femeie" e plină de muşchi la 52 de ani. Ochi albaştri, inocenţi, păr lung, blond, ondulat, timiditate şi modestie. Aşa a fost conturat personajul Gaviota (n.r. pescăruş) în telenovela columbiană “Cafea cu parfum de femeie”, lansată în 1994 şi difuzată de Antena 1 în perioada 1997-1998, devenind un adevărat fenomen în România. Actriţa Margarita Rosa de Francisco are 52 de ani, mănâncă sport pe pâine, nu are nici urmă de grăsime pe corp, ci doar fibră şi “pătrăţele” care te fac să te ruşinezi şi să-ţi piară pofta de mâncare, potrivit Click.

Jennifer Lopez: ”Bărbații sub 33 de ani sunt inutili”. În serialul „Swipe Sessions”, produs de Tinder, Jennifer Lopez este sfătuitorul lui Brooke, o cântăreață de 29 de ani, care își caută jumătatea pe Tinder. În timp ce se uită împreună cu Brooke la profilurile posibilor candidați, Jennifer Lopez i-a dat tinerei și câteva sfaturi. Și poate cel mai interesant dintre toate este concluzia la care a ajuns Lopez, probabil bazându-se pe propria ei experiență amoroasă. ”Bărbații, dacă au sub 33 de ani, sunt inutili”, spune Lopez, potrivitELLE.

Imagini fără photoshop! Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie. Acum 4 ani, Raluca Bădulescu a decis că ar cam fi momentul să îşi ia adio de la zecile de kilograme care o aduceau mereu în centrul atenţiei, deşi nu era o ipostază tocmai confortabilă. Şi pentru că nu s-a împăcat niciodată cu dietele, a preferat să taie răul de la rădăcină. În varianta practică, a fost vorba tot despre o tăiere, de cea a stomacului. Se pare că a fost lozul câştigător!, scrie Fanatik.

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi, după ce a ajuns acasă. Ce a pățit vedeta: “Sunt inimi care bat departe de mine”. Andreea Marin a primit un dar de suflet de la o femeie pe care vedeta a ajutat-o într-un moment dificil din viață. Simona i-a devenit între timp prietenă fostei prezentatoare, iar astăzi, ea a surprins-o cu un tricou personalizat făcut chiar de ea și o scrisoare în care a așternut câteva gânduri emoționante. Pe tricou, aceasta a pictat o violetă, care are în interiorul petalelor o copilă care doarme. “Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut parte eu, cea care pune la cale surprize de cand se stie. Sunt norocoasa, am de unde alege, multumesc lui Dumnezeu si oamenilor-minune care-i sunt „ucenici” aici, pe pamant", declarat ea, potrivitCancan.

El este bărbatul care îi e alături lui Carmen de la Sălciua în plin divorț de Culiță Sterp. Carmen de la Sălciua a dezvăluit într-un mesaj postat pe Internet cine este PR-ul ei, bărbatul cu care se sfătuiește acum foarte mult în cariera sa. Tânăra vedetă este una dintre cele mai iubite artiste din muzică populară și de petrece. “Dragii mei… vă fac cunostintă cu Băltăretu Eugen, PR-ul meu… omul care se va ocupă de aparițiile mele la TV și în presă. Cei din presă/televiziune pot luă legătura direct cu el. Mulțumesc. Vă pup! Zi frumoasă să aveți!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagină oficială de Facebook, potrivitCancan.