Toader, despre o posibilă ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere: "Nu avem așa ceva în Ministerul de Justiție, nici în dezbatere, nici în avizare" - Hotnews Mobile
1 € 4,6822 1 USD 4,0973miercuri 16 ian 2019

Toader, despre o posibilă ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere: "Nu avem așa ceva în Ministerul de Justiție, nici în dezbatere, nici în avizare"

de Redactia Luni, 16 iulie 2018, 12:47
- a A+
Imagine
​Tudorel Toader susține că la Ministerul Justiției nu există, "nici în dezbatere, nici în avizare", un proiect de ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea. Precizările au fost făcute după o întâlnire pe care ministrul și premierul au avut-o, la Guvern, luni dimineață.Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, că a informat-o pe aceasta despre măsurile pentru preluarea președinția JAI și despre discuțiile din cadrul reuniunii de săptămâna trecută.

Întrebat dacă a discutat cu premierul despre o posibilă ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea, Toader a răspuns, potrivit Mediafax: "Să nu vorbim despre situații ipotetice, nu avem așa ceva în Ministerul de Justiție, nici în dezbatere, nici în avizare. Am informat-o pe doamna premier despre ce s-a discutat la reuniune, dar, mai important, ceea ce m-a interesat să pregătim măsurile pregătitoare în vederea președinției Consiliului JAI".

Întâlnirea dintre ministrul Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă are loc cu o zi înainte de ședința de Guvern, care a fost programată marți.
2806 afisari


Deci e 100% sigur OUG de amnistiere
emil bobu [utilizator], Luni, 16 iulie 2018, 12:52
+9/11
pentru Dragnea.

Probabil o vor da maine, marti, pe timp de noapte.

Cand Toader zice ceva, opusul e adevarat, asa e cu comunistii.
Este da nu stie el
Frank777 [utilizator], Luni, 16 iulie 2018, 12:51
+7/9
El fiind doar omul de fatada habar nu are ce fac aia in minister.
inca 2 comentarii comenteaza