VIDEO Gafa lui Trump: Președintele american crede că Finlanda, care găzduiește întâlnirea cu Putin, este membră NATO - Hotnews Mobile
1 € 4,6822 1 USD 4,0973miercuri 16 ian 2019

VIDEO Gafa lui Trump: Președintele american crede că Finlanda, care găzduiește întâlnirea cu Putin, este membră NATO

de Redactia Luni, 16 iulie 2018, 12:46
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump a făcut o gafă luni lăsând să se înțeleagă că Finlanda este membră NATO. Înaintea întrevederii cu Vladimir Putin, care are loc la Helsinki, Trump a fost primit de președintele țării gazdă, finlandezul Sauli Niinistö. Vorbind despre bunele relații dintre cele două state, Trump a spus că i-a făcut plăcere să fie alături de președintele finlandez la summitul NATO, care a avut loc zilele trecute."Apreciem foarte mult Finlanda, respectăm foarte mult țara dvs. Relația dintre statele noastre este foarte bună și, acum, relația personală dintre noi doi este excelentă și mi-a făcut plăcere să fiu cu dumneavoastră acum câteva zile. NATO este mai puternică decât oricând, a fost puțin dur la început (summitul NATO-nr.) dar în cele din urmă s-a terminat cu... iubire. A fost o reuniune minunată pe care am avut-o. Am apreciat sprijinul dvs. Ne-ați tratat foarte bine", a spus Trump la debutul întrevederi cu omologul său finlandez.Ziariștii l-au întrebat de ce a ales Finlanda ca loc al întrevederii cu președintele rus Vladimir Putin, iar Trump a reluat :"Este o țară minunată. Am avut o întâlnire minunată zilele trecute, NATO e unită, toată lumea a acceptat să plătească mai mult. NATO este mai puternică decât oricând".

Sauli Niinistö nu l-a corectat în niciun fel pe președintele american. El i-a urat doar succes la întâlnirea și negocierile pe care le va avea cu Vladimir Putin.

Finlanda este membră a Uniunii Europene din 1995, dar nu face parte din NATO.

Întâlnirea Trump-Putin va începe la ora 1 pm, la Palatul Prezidențial.
3405 afisari


ei, lasa, nu-i nimic,
revo [utilizator], Luni, 16 iulie 2018, 12:57
+6/10
se practica si cantatul dupa ureche.
Si can a zis Trump?
an_drei [utilizator], Luni, 16 iulie 2018, 13:23
+6/10
"... Relația dintre statele noastre este foarte bună și, acum, relația personală dintre noi doi este excelentă și mi-a făcut plăcere să fiu cu dumneavoastră acum câteva zile. NATO este mai puternică decât oricând ... "

Unde a zis Trump ca Finalnda e mebra NATO? sau care e rationamentul de a se subintelege aceasta? Bineinteles ca a mentionat summitul NATO si ce s-a realizat acolo daca aceasta a fost ultima intalnire recenta a celor doi presedinti.

https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Brussels_summit#Non-member_states_and_organisations

Presedintele Finlandei a fost acolo. Din punctul meu de vedere acesta este fie Fake News fie Hate News.
inca 10 comentarii comenteaza