Președintele sud-coreean îndeamnă SUA și Coreea de Nord să avanseze în procesul denuclearizării. Perspectivă pentru o colaborare economică Seul - Phenian - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,2016sâmbătă 16 feb 2019

Președintele sud-coreean îndeamnă SUA și Coreea de Nord să avanseze în procesul denuclearizării. Perspectivă pentru o colaborare economică Seul - Phenian

de M. B. Vineri, 13 iulie 2018, 8:15
- a A+
Președintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, a făcut astăzi apel la Statele Unite și la Coreea de Nord să avanseze în procesul de a elimina programul nuclear al Phenianului, relatează agenția Reuters, preluată de Mediafax."Dacă președintele Kim Jong-un își va respecta promisiunea privind denuclearizarea, vom putea să aducem prosperitate în țara sa", a declarat Moon Jae-in în cadrul unei vizite în Singapore.

"Această cale nu este ușoară, dar dacă acordurile din cadrul summitului sunt implementate cu sinceritate, scopul poate fi atins", a adăugat oficialul sud-coreean.

Coreea de Sud este dispusă să construiască o comunitate economică împreună cu statul nord-coreean, odată ce efortul privind eliminarea ambiției nucleare a Phenianului este complet, a mai afirmat Moon.
176 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza