Traficul rutier este oprit în continuare pe trei drumuri naționale după inundații - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,2016sâmbătă 16 feb 2019

Traficul rutier este oprit în continuare pe trei drumuri naționale după inundații

Vineri, 13 iulie 2018, 7:54
- a A+
Imagine
Traficul rutier este oprit astăzi pe trei drumuri naționale din trei județe după revărsarea apelor. Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă în continuare pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de șuvoaie, transmite Mediafax.Circulația este oprită în judeţul Covasna, pe DN11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava, pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava și în judeţul Vrancea, pe DN2L, în localitatea Soveja.

Traficul este îngreunat pe trei tronsoane de drum: în judeţul Bacău, pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Neamţ: DN15B, în localitatea Petru Vodă și judeţul Prahova, pe DN1A, în zona localităţii Bărcăneşti.

Centrul Infotrafic al Poliției Române mai anunță că traficul feroviar pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este oprit în continuare pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov. Podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri.

Pe această secţie de cale ferată circulă însă numai trenuri private.
407 afisari


Niciun comentariu
comenteaza