VIDEO Juncker se mișcă cu dificultate și se clatină / Șeful Comisiei spune că are sciatică: "Aș fi preferat să fiu băut" - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,1917sâmbătă 16 feb 2019

VIDEO Juncker se mișcă cu dificultate și se clatină / Șeful Comisiei spune că are sciatică: "Aș fi preferat să fiu băut"

de Ionut Baias Vineri, 13 iulie 2018, 1:14
- a A+
Imagine
Un clip care-l prezintă pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care se mișcă cu dificultate și pare că se clatină la un eveniment de gală pentru liderii NATO de la Bruxelles, s-a viralizat rapid în online.

Politico.eu scrie că Juncker, care apre în imagini susținut de premierul Olandei și președintele Ucrainei, ar avea sciatică și publică imagini care-l arată ulterior în căruciorul cu rotile.

UPDATE Șeful Comisiei a declarat ulterior, după apariția imaginilor, pentru The Sun, ca nu este "beat", dar uneori se luptă să meargă din cauza sciaticii survenite ca urmare a unui accident de masina. "Aș prefera să fiu beat", a adăugat el.

Prim-ministrul olandez Mark Rutte a declarat publicației belgiene VRT: "Din câte știu, el [Juncker] nu are probleme grave de sănătate, dar a avut o problemă la spate pentru puțin timp".

Juncker a declarat, în iunie, parlamentului irlandez, că suferă de sciatică (durerea de-a lungul nervului sciatic) și că-i cauzează probleme cu mersul pe jos.


2103 afisari


mda...
pardalian [utilizator], Vineri, 13 iulie 2018, 10:57
+7/7
cand ai sciatica, tragi de picior. Eu am sciatica si stiu ce vorbesc. Nu te legeni inainte si inapoi. Deh... la "receptiile" astea se mai si bea. Nu-i asa grav. La varsta lui... un paharel de tarie te pune in cap. Parca mi-e si mai simpatic acum moshulica :).
nici la sosirea la HQ
..13 [utilizator], Vineri, 13 iulie 2018, 1:29
+2/2
Nu a functionat normal - tot cu scaunul cu rotile.

masina in care se afla Juncker in data de 11/07/18 a depasit zona unde trebuia sa se opreasca toate limuzinele si de unde liderii paseau pe jos - exista imagine cu masina care intra intr-o alta zona si persoana care iese din masina se sprijina intr-un baston dupa care scaunul cu rotile - greu de tot. Poate si excesul de greutate sa contribuie putin...
inca 4 comentarii comenteaza