Cum s-a redefinit abuzul în serviciu în Coaliție. Tăriceanu: "Toader a spus că nu se va termina cu aceste abuzuri dacă nu scoatem acest articol. Ne-am gândit că, dacă luăm această decizie, o să sară lumea" - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,1917sâmbătă 16 feb 2019

Cum s-a redefinit abuzul în serviciu în Coaliție. Tăriceanu: "Toader a spus că nu se va termina cu aceste abuzuri dacă nu scoatem acest articol. Ne-am gândit că, dacă luăm această decizie, o să sară lumea"

de C.D. Joi, 12 iulie 2018, 22:08
- a A+
Imagine
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Antena 3, că, în discuțiile privind modificarea Codului Penal, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a susținut că, dacă nu se elimină articolul privind abuzul în serviciu din Codul Penal, nu se va termina cu abuzurile."Am avut o discuție cu ministrul Toader care a spus că nu se va termina cu aceste abuzuri dacă nu scoateți acest articol din Codul Penal. Cu toții ne-am gândit că dacă luăm această decizie, o să sară lumea: vreți să-l salvați pe Liviu Dragnea. Am zis să luăm legislația din Codul penal francez, pentru că esența este acolo din legislația din perioada lui Napoleon (...) Cred că intrarea în vigoare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală nu va mai da posibilitatea atâtor abuzuri prin lege", a spus el.
-
5391 de afisari


Excelent spus!! Felicitari!!
LiviuX [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 23:06
+26/26
Deci daca scoatem si crimele si furturile, nu vom mai avea nici crime nici furturi! Iar daca desfiintam de tot codul penal, va fi un trai si o viata, ideal ca in rai!
eu zic
tudor74 [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 23:50
+24/24
Eu zic sa eliminati si prevederea din lege pt crima, asa nu vor mai fi crime !

Curat murdar, nu mai poate functionarul public sa ti-o traga fara sa fie urmarit de DNA, curata persecutie domle!
inca 9 comentarii comenteaza