Întâlnire Trump-Merkel: Președintele SUA și-a schimbat tonul, la doar câteva ore după ce a atacat Berlinul: Avem o relație formidabilă cu Germania - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2322joi 18 apr 2019

Întâlnire Trump-Merkel: Președintele SUA și-a schimbat tonul, la doar câteva ore după ce a atacat Berlinul: Avem o relație formidabilă cu Germania

de N.O. Miercuri, 11 iulie 2018, 17:40
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump și cancelarul german Angela Merkel s-au întâlnit, miercuri, în timpul summitului NATO de la Bruxelles, la numai câteva ore după ce liderul SUA a spus că Germania este "prizoniera" Rusiei, deoarece cumpără de la Moscova "o mare parte din energia sa", relatează Reuters. Tonul liderului american pare să se fi înmuiat considerabil după întâlnirea cu cancelarul german."Avem o întâlnire excelentă. Discutăm despre costurile militare... vorbim despre schimburile comerciale", le-a spus Trump reporterilor prezenți în sala în care cei doi lideri s-au întâlnit.
"Avem o foarte, foarte bună relație cu cancelarul. Avem o relație formidabilă cu Germania", a adăugat el, spunând că și-a exprimat îngrijorările cu privire la o nouă conductă de gaze plănuită între Rusia și Germania.

Merkel a spus că a discutat despre migrație și schimburile comerciale cu Trump.

Merkel a spus de asemenea că ea și Trump sunt "buni parteneri" și că își doresc să continue să coopereze în viitor.

4512 afisari


Se zice ca politica este...
gigiN [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 17:48
+29/41
.....o “curva”.Oare trump ce o fi ??
Iubitul nostru incendiator și prieten cu
Rescator [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 18:01
+21/47
Putka a revenit la sentimente mai bune dupa ce
Frau Merkel i-a dat cu poșeta in cap.Cred sincer ca omul este profund instabil psihic.Nu ar fi nicio problema daca nu ar avea butonul nuclear.
inca 24 de comentarii comenteaza