O avocată senegaleză a cerut suspendarea unui proces ca să nu rateze meciul Franța vs Belgia - Motivul: Franța este "singura echipă africană rămasă" la CM 2018 - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,2016luni 18 feb 2019

O avocată senegaleză a cerut suspendarea unui proces ca să nu rateze meciul Franța vs Belgia - Motivul: Franța este "singura echipă africană rămasă" la CM 2018

de Diana Ene Miercuri, 11 iulie 2018, 17:14
- a A+
Imagine
O avocată senegaleză din cadrul baroului Dakar, care nu a vrut să rateze semifinala naţionalei Franţei, fiindcă, potrivit ei, este ''singura echipă africană rămasă la Mondialul'' de fotbal, a cerut marţi suspendarea dezbaterilor unui proces, dar a fost refuzată politicos de judecător, relatează AFP, potrivit Agerpres ."Am fost interesată fiindcă mai este şi (Benjamin) Mendy (originar din Senegal) în echipa Franţei", a afirmat miercuri avocata Borso Pouye, confirmând o informaţie din presa locală.

"Mai mulţi inculpaţi care erau în libertate mi-au spus de asemenea că sunt interesaţi de o întrerupere a dezbaterilor ca să se uite la meci. Am transmis cererea judecătorilor", a adăugat Pouye, avocată de renume din cadrul baroului Dakar.

Preşedintele Curţii de Apel din Dakar, Demba Kandji, a respins cererea avocatei. În cadrul procesului sunt judecaţi începând de luni, pentru deturnare de fonduri, publice, opt inculpaţi, printre care primarul Dakarului, Khalifa Sall. Procesul, foarte urmărit în Senegal, a continuat după ora locală 18,00, la care a început semifinala Franţa - Belgia.
2736 de afisari


Da, are dreptate
Zimbru [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 17:27
+7/25
Echipa Frantei e constituita in principal de africani, mai au si 3-4 jucatori europeni pe care ii au in echipa si pe antrenorul Dechamps.
Ha ha ha
mitg [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 17:48
+5/9
Asa si este.
inca 8 comentarii comenteaza