​Nea Mărin, probleme de sănătate. Nea Mărin nu a fost ocolit de problemele de sănătate, în urmă cu ceva vreme a făcut o mărturisire șocantă, în care acuza probleme grave de sănătate. Bianca Drăguşanu a trecut prin momente de panică, din cauza unor probleme cu gâtul. Nea Mărin nu s-a lăsat impresionat de suferinţa acesteia şi, nervos, i-a mărturisit faptul că el a ajuns să scuipe sânge. „Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveţi prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăguşanu, potrivitCancan.

vedeteFoto: Hotnews

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit. E oficial! Justin Bieber (24 de ani) şi Hailey Baldwin (21 de ani) s-au logodit şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cântăreţul canadian a confirmat logodna pe contul de Instagram, acolo unde a postat un mesaj de dragoste pentru superba fiica a actorului Stephen Baldwin şi totodată nepoata mult mai celebrului Alec Baldwin. După zeci de despărţiri şi împăcări cu “eterna” lui iubire - Selena Gomez, cântăreţul şi-a găsit alinarea în braţele unei foste iubiri – Hailey Baldwin. Cei doi au avut o relaţie în 2015 şi apoi au rămas buni prieteni, potrivitClick.

Sexy-știrista îl hărțuia noaptea cu mesaje pe Cătălin Cazacu: ”Era în pat cu logodnica, când…”.Fostul concurent de la Exatlon ar fi fost forțat de actuala iubită să recunoască relația. Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nici o intenție de a ascunde idila pe care o are cu Ilinca Obădescu se pare că adevărul este cu totul altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare. Potrivit spuselor acesteia, asumarea acestei relații nu este întâmplătoare. Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire, potrivitCancan.

Cristiano Ronaldo și logodnica sa, imagini incitante din vacanță. După ce echipa Portugaliei a fost eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal ce se desfășoară în Rusia, Cristiano Ronaldo și-a luat familia și a plecat în vacanță. Fotbalistul portughez așteaptă pe plajele însorite din Grecia să se finalizeze negocierile transferului său la echipa italiană Juventus. După ce le-a arătat că este cel mai înfocat suporter al iubitului ei la Cupa Mondială, Georgina Rodriguez, în vârstă de 24 de ani, a aprins imaginația fanilor cu o fotografie incitantă postată de curând pe Instagram, în care ea și Ronaldo sunt surprinși într-un moment foarte tandru, pe un iaht, potrivitUnica.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră. „Numai imaginea unui boșorog pe piept mi-ar provoca atac de cord”. Pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac. Vedeta a sărit la gâtul așa-ziselor dive din showbiz-ul autohton. „Văd multe „orfeline ” pe diverse canapele sau fotolii , invitate la TV…. și dându-și ochii boi’i până la refuz peste cap, ne povestesc nouă, cât de multe au ele pe cap…și câte „trippuri” au, în tot feluri de țări , unde sunt „solicitate” să vină pentru job???? Care joburi trogloditelor? Ăla cel mai vechi de când lumea?", a scris ea, potrivitLibertatea.