Și-a pierdut pisica în urmă cu 10 ani. Ce a aflat acum bărbatul din Anglia. Un motan care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un final şi returnat proprietarului său din Marea Britanie, informează The Independent. Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, dispăruse în 2008, însă stăpânul său nu abandonase speranţa că îl va mai vedea la un moment dat. Aşteptarea sa a fost în cele din urmă răsplătită şi, după 10 ani, Harry a fost returnat lui Mark sănătos şi fericit, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Hotnews

De ce stângacii răspund diferit la anumite tratamente medicale. Oamenii stângaci sunt destul de rari, iar diferențele neurologice dintre aceștia și dreptaci sunt mici. Cu toate acestea, există diferențe când vine vorba de eficacitatea tratamentelor destinate afecțiunilor psihice, potrivit unui studiu. Sentimentele care denotă apropierea și implicarea în lumea exterioară, precum fericirea, mândria și mânia „provin” din partea stângă a creierului, în timp ce emoțiile asociate cu evitarea, cum ar fi dezgustul și teama, se trag din emisfera dreaptă, potrivitPlaytech.

Un român conduce cele mai luxoase hoteluri din Polonia. Din parcare, la biroul de director. "Contrar cutumei româneşti, el nu a ars etape din carieră ca să ajungă sus, ci a pornit de jos. A “gustat” din toate treptele ierarhice ale unui hotel, iar funcţia pe care o deţine astăzi nu are cum să-i ofere vreo surpriză. Perfomanţele din privat l-au propulsat într-o funcţie cheie pentru afacerile guvernului de la Varşovia. Compania de Stat “Aeroporturi” din Polonia a înființat în 1998 o divizie specială de hoteluri de lux şi a preluat francize celebre precum Marriott, Hilton, Best Western şi InterContinental Hotels Group, potrivit Libertatea.

A plecat la jogging într-o dimineaţă în Canada şi a ajuns într-o închisoare din SUA. I s-a întâmplat unei franţuzoaice de 19 ani aflată în vizită în Canada. Necunoscând locurile, fata nu şi-a dat seama când a traversat frontiera. Fără acte la ea, a fost reţinută de doi grăniceri americani pe o plajă, la sud de orăşelul canadian din care venea. A fost dusă la un centru de detenţie şi a durat două săptămâni până când autorităţile din cele două ţări i-au lămurit situaţia şi au eliberat-o, potrivitStirile Pro Tv.

Reuşită colosală pentru crearea internetului cuantic, după depăşirea unui impediment crucial. Savanţii de la QuTech sunt acum primii care au generat experimental prima inseparabilitate cuantică pe o distanţă de doi metri, într-o fracţiune de secundă, la cerere, şi au menţinut-o suficient de mult timp pentru a permite apariţia inseparabilităţii la al treilea nod. „Acum, provocarea este să fim primii care să creeze o reţea de noduri multiple - prima versiune a internetului cuantic”, a precizat Hanson. De asemenea, cercetătorii au demonstrat o nouă metodă de inseparabilitate cuantică. Aceasta permite generarea fenomenului de 40 de ori pe secundă între electronii aflaţi la o distanţă de doi metri unul faţă de celălalt, potrivitDescopera