VIDEO Proteste în țară: Mii de manifestanți au ieșit în stradă la Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu / Manifestanții au strigat în fața casei președintelui "Iohannis nu ceda!" - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,2016luni 18 feb 2019

VIDEO Proteste în țară: Mii de manifestanți au ieșit în stradă la Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu / Manifestanții au strigat în fața casei președintelui "Iohannis nu ceda!"

de Redactia Sâmbătă, 23 iunie 2018, 20:19
- a A+
Peste 3.000 de clujeni au ieșit sâmbătă în stradă pentru a treia zi consecutiv de la condamnarea lui Liviu Dragnea, scrie stiridecluj.ro . Protestatarii au cerut demisia guvernului și a lui Liviu Dragnea, dar și blocarea unei OUG privind codurile penale. În jur de 1.000 de persoane au mărșăluit și pe străzile din Sibiu, ajungând în fața casei președintelui unde au strigat "Iohannis nu ceda! Sibiul e de partea ta!".UPDATE : Peste 350 de persoane, potrivit forţelor de ordine, au protestat sâmbătă seară în Piaţa Sfatului din Braşov, nemulţumite de actualul Guvern şi de schimbarea codurilor penale, scrie Agerpres.

Protestatarii au plecat în marş din faţa Prefecturii spre Piaţa Sfatului scandând lozinci împotriva Guvernului şi a PSD. ''PSD - ciuma roşie!'', ''Demisia!'', ''Fără penali la guvernare!'', ''Justiţie, nu corupţie!'', ''Vrem legi corecte, nu pentru cei corupţ!i'', sunt câteva dintre lozinci. Protestatarii au fluturat, totodată, steagurile României şi al UE

UPDATE: Aproape o mie de persoane care au protestat sâmbătă seară la Sibiu, împotriva guvernării PSD, au mers în fața casei lui Klaus Iohannis și i-au strigat "Iohannis nu ceda!" și "Iohannis nu uita, Sibiu-i de partea ta!".

Manifestanţii au intonat imnul naţional, scrie Agerpres.

UPDATE: Oamenii au mărșăluit și pe străzile Sibiului, strigând "Noi nu suntem o nație de hoți!". Potrivit Agerpres, la eveniment au participat în jur de 800 de sibieni.Manifestanții din Cluj scandează "Demisia!" și "Fără ordonanțe!". De asemenea, mai mulți protestatari au precizat că vor să își monteze corturile în Piața Unirii, în semn de solidaritate cu ceilalți manifestanți din țară.

Ei au pornit în marș prin centrul orașului.


2629 de afisari


Numarul protestantilor din Cluj e periculos.
Marionette [utilizator], Sâmbătă, 23 iunie 2018, 21:24
0/0
Incep sa vad un fenomen periculos. Numarul de protestatari din Cluj este mai mare decat al celor din Bucuresti. Asta inseamna ca scarba fata de borfasii din ultimii 30 de ani a pus capac Ardealului si este gata sa dea in clocot. Fie o revolutie, fie o secesiune, orice este posibil dar nu ca Ardealul sa continue cu acelasi stil cleptocrato-oligarho-sovietic din ultimii 30 de ani, nu cu borfasul de Dragnea.
Bucurestenii, pe de alta parte ca si la alegeri. Lasa ca merge si asa. Doar 2000 se indigneaza din 3.5 milioane.
Incet, incet pierde rolul de capitala a Romaniei si devine un melting pot pentru borfasimea nationala.
Va sustin!
Decadere [utilizator], Sâmbătă, 23 iunie 2018, 21:30
0/0
DEMISIA! La muti ani...cu executare! Luati mana de pe Justitie! Dragnea, Dragnea nu uita ...asta nu e tara ta!!!
inca 1 comentariu comenteaza