Un nou protest s-a desfășurat sâmbătă în Piața Victoriei, unde s-au adunat în jur de 2.000 de persoane care au manifestat împotriva coaliției PSD-ALDE și a unei noi "OUG 13" privind codurile penale. Oamenii au strigat ”Demisia!” și ”Anticipate!” .

Protest Guvern 21 iunie 2018Foto: Hotnews

21.23 Oamenii au început să plece din Piața Victoriei.

Protestatarii au cântat imnul național și au aprins luminile telefoanelor.

De asemenea, în Piață s-a auzit și imnul Europei și s-a cântat imnul golanilor.

20.52 La această oră în jur de2.000 de manifestanți se află în Piața Victoriei.

La eveniment participă și Ana Blandiana.

Oamenii apelează la cele mai inedite modalități pentru a-și face mesajul anti-Dragnea cât mai vizibil.

20.23 În jur de 1.000 de oameni protestează în Piața Victoriei. Foarte mulți și-au adus și copiii la manifestație.

Oamenii scandează ”Demisia!” și ”Anticipate!”, ”Liviu Dragnea să ajungi îmbrăcat în dungi”.

19.53 În fața Palatului Victoria s-au adunat în jur de 700 de protestatari.

19.27 Aproximativ 500 de manifestanți se află în Piața Victoriei.

18.50În piață se află aproximativ 400 de protestatari.

Oamenii strigă ”Demisia!”, ”În democrație, hoții stau la pușcărie!”. ”PSD, ciuma roșie!”. Protestatarii au cântat ”Mulți ani primească, la mulți ani! Cine să primească? Dragnea să primească!”

În jur de 200 de persoane protestează în Piața Victoriei.

În jur de 100 de persoane s-au adunat sâmbătă seara, începând cu ora 17.00, în fața Guvernului pentru a manifesta împotriva coaliției PSD-ALDE și a unei ordonanțe de urgență privind codurile penale, care ar putea fi emisă în zilele următoare.

Jandarmii au adus garduri pentru a bloca înaintarea manifestanțior în piață.

Evenimentul intitulat ”Ordonanța 13 revine! Toți in Piață!” a fost anunțat pe Facebook, inițiatorii afirmând că ”oficial, Dragnea vineri, după CEx, a declarat război românilor! S-a anunțat oficial o Ordonanță de Urgență pe Codurile Penale!”.

Câteva zeci de persoane au protestat vineri seară în Piaţa Victoriei din Capitală, în ploaie, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că nu renunţă la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi le-a cerut iertare românilor din închisoare că nu a fost modificat mai repede Codul penal.

Joi seară, peste 7.000 de oameni au ieșit în Piața Victoriei din Capitală, pentru un nou protest împotriva PSD-ALDE. Manifestația a avut loc în contextul în care liderul PSD Liviu Dragnea tocmai primise o nouă condamnare penală (3 ani și 6 luni de închisoare cu executare). Mii de oameni au protestat joi seară la Cluj, Sibiu, Timişoara şi Iaşi împotriva PSD şi a liderului social-democrat Liviu Dragnea.