Un nou protest este anunțat sâmbătă seară în București, începând cu ora 17.00 și până la ora 23, potrivitpaginii de Facebooka evenimentului intitulat ”Ordonanța 13 revine! Toți in Piață!”.

Protest Guvern 21 iunie 2018Foto: Hotnews

”Oficial, Dragnea vineri, după CEx, a declarat război românilor! S-a anunțat oficial o Ordonanță de Urgență pe Codurile Penale! Ne vedem sâmbătă, 23 iunie, în Piață Victoriei, începând cu ora 17! Toți în Piață”, se scrie pe pagina de Facebook citată.

Câteva zeci de persoaneau protestat vineri seară în PiaţaVictorieidin Capitală, în ploaie, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că nu renunţă la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi le-a cerut iertare românilor din închisoare că nu a fost modificat mai repede Codul penal.

Peste 7.000 de oameni au ieșit joi seară în PiațaVictorieidin Capitală, pentru un nou protest împotriva PSD-ALDE. Manifestația a avut loc în contextul în care liderul PSD Liviu Dragnea tocmai primise o nouă condamnare penală (3 ani și 6 luni de închisoare cu executare).

Mii de oameni au protestat joi seară la Cluj, Sibiu, Timişoara şi Iaşiîmpotriva PSD şi a liderului social-democrat Liviu Dragnea, informează Agerpres.