Un remediu eficient la îndemâna suerinzilor de varice. Preocupată de efectele unei afecțiuni care, de ani și ani, a făcut mii de victime în rândul femeilor și al bărbaților, medicina tradițională a descoperit un remediu naturist care ”topește” varicele și vindecă această ”boală a venelor umflate”. Remediul, folosit în această afecțiune, ceapa roșie, este la îndemâna bolnavilor de varice. Folosită ca ingredient principal în acest tratament, ceapa roșie a fost folosită de chinezi timp de secole, deoarece leguma miraculoasă este benefică în această afecțiune dureroasă, dar reduce și riscul bolilor cardiovasculare și al cancerului, potrivitClick.

utileFoto: Hotnews

5 motive pentru care ar trebui să bei mai des vin roșu. Oamenii de știință ne recomandă să alegem tipuri de vin roșu bogate în tanini, resveratrol și flavonoide, antioxidanți importanți care ajută la regenerarea celulelor și ne pot proteja de anumite afecțiuni. Printre tipurile de vin care conțin cantități mari de antioxidanți se numără Cabernet Sauvignon, Syrah, Sangiovese, dar și autohtona Feteasca Neagra, produsă dintr-un soi de viță nobilă, un vin roșu catifelat și armonios care a devenit unul dintre cele mai apreciate vinuri românești la nivel mondial, potrivitLibertatea.

Cum poţi obţine un bronz perfect. „În primele zile de plajă este important să folosim o protecţie cât mai crescută, asta pentru a nu ne alege cu arsuri. În felul acesta pielea se bronzează treptat, iar bronzul va rezista mai mult. După câteva zile, pe măsură ce pielea se colorează, putem scădea factorul de protecţie. Acesta însă nu trebuie să lipsească. Crema de protecţie trebuie aplicată de fiecare dată când ieşim din apă, sau la interval de o oră”, susţine Nicoleta Ion, trainer Repechage Romania, potrivit CSID.

6 semne care indică probleme ale glandei tiroide. Dacă ceva nu este în ordine cu glanda noastră tiroidă, acestea sunt semnalele de alarmă pe care aceasta le trage. Dacă ați început să aveți dureri musculare și articulare frecvente. Dacă aveți probleme inflamatorii sau vă simțiți balonat. Pe de altă parte, dacă vedeți că aveți o față mai umflată, dacă este o schimbare în acest sens, este neapărată nevoie să vă verificați starea de sănătate a tiroidei, potrivitDoctorul zilei.

Aromele din țigările electronice sunt foarte periculoase.Aromele din țigările electronice sunt foarte periculoase pentru organismul nostru. 5 substanțe au fost testate în laborator de o echipă de cercetători din Statele Unite ale Americii, descoperindu-se faptul că acestea afectează vasele de sânge, ceea ce poate conduce la apariția unor boli cardiovasculare. Mentol, acetil-piridină, vanilină, aldehidă cinamică şi eugenol sunt aromele testate care au blocat capacitatea celulelor de producere a unui gaz numit oxid nitric, potrivit Unica.