Donald Trump reafirmă, împotriva tuturor evidențelor, că Germania înregistrează o creștere a criminalității, din cauza migranților - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,2016sâmbătă 16 feb 2019

Donald Trump reafirmă, împotriva tuturor evidențelor, că Germania înregistrează o creștere a criminalității, din cauza migranților

de R.M. Marţi, 19 iunie 2018, 17:30
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump a reafirmat marți, împotriva tuturor evidențelor, că Germania înregistrează o creștere a criminalității din cauza imigrației, punând public sub semnul îndoielii cifrele oficiale, scrie AFP."Criminalitatea în Germania este în creștere cu peste 10% (oficialii nu vor să contabilizeze aceste crime) de când au fost acceptați migranții", a scris acesta, marți, pe Twitter, a două zi după ce a lansat un atac total neobișnuit împotriva cancelarului Angela Merkel.

"E și mai rău în alte țări", a adăugat el, cerând americanilor să nu urmeze aceeași cale, în momentul în care se află în centrul unei polemici legate de separarea a peste 2.300 de părinții lor imigranți.

În 2017, poliția a anunțat 5.761.984 acte criminale, un recul de 5,1% în raport cu 2016. Această cifră era de 6.537.748 în 1994.

Într-un raport oficial publicat la începutul lui mai, ministrul german de Interne Horst Seehofer anunța că numărul atacurilor fizice a atins în 2017 "cel mai redus nivel din 1992", respectiv de când sunt compilate date statistice pentru Germania reunificată.

Într-o lungă serie de postări pe Twitter, Donald Trump și-a apărat politica în materie de migrație, foarte controversată și care stârnește acum dispute chiar în tabăra republicană.

"Dacă nu aveți granițe, nu aveți țară!", a scris el, reluând unul dintre sloganele din campania electorală.
1631 de afisari


Cu parere de rau
vasile-roaita [utilizator], Marţi, 19 iunie 2018, 19:04
+9/15
Cu parare de rau zic asta. Si Suedia este la fel nu numai Germania. Din pacate orasul in care stau eu al treilea ca marime din Suedia este noul Bagdad.
normal
freejack [utilizator], Marţi, 19 iunie 2018, 21:51
+8/8
ca nu are dreptate. cand a avut Trump dreptate? acum un an spunea tot felul de "neadevaruri" despre Suedia.
https://www.politico.eu/article/sweden-bombings-grenade-attacks-violent-reality-undoing-peaceful-self-image-law-and-order/
http://evz.ro/suedia-sub-ocupatie-legea-nu-se-mai-aplica-justitia-o-fac-imigr.html
iar Germania inregistreaza toate plangerile si infractiunile. doar "mangaierile" sexuale nu se inregistreaza. ca doar asta vor toate nemtoaicele. iar Angela e si ea nemtoaica.
inca 7 comentarii comenteaza