După încheierea Campionatul Mondial din Brazilia din urmă cu patru ani, cinci suporteri mexicani au luat decizia de a merge împreună în Rusia pentru a-și susține echipa națională de fotbal. Au strâns bani și au cumpărat o rulotă pe care au vopsit-o în culorile naționale a Mexicului, dar unul dintre ei a renunțat la aventură cu puțin timp înainte de startul turneului final. Motivul? Soţia nu l-a lăsat să călătorească alături de prietenii săi în Rusia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Javier, suporterul ghinionist, nu a reușit să-și convingă soția să-l lase să plece în Rusia, însă gestul făcut de ceilalți membri ai grupului l-au făcut vedetă pe mexican. Pentru a nu-i simți lipsa, prietenii săi au luat cu ei în Rusia un carton de dimensiuni reale care îl înfățișează pe Javier, iar pe tricoul acestuia au scris: "Soția mea nu m-a lăsat!".

După ce au ajuns la timp pentru meciul de deschidere dintre Rusia și Arabia Saudită, prietenii mexicani au creat o pagină de Facebook, unde povestesc aventurile din Rusia și postează fotografii cu "Javier cartonatul".

Mexicul a avut un start perfect la Campionatul Mondial din Rusia, reușind să o răpună pe Germania, campioana mondială en-titre, scor 1-0. Lozano a înscris unicul gol al meciului, la capătul unui contraatac de manual.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1/ Surpriză la Moscova - Zidul mexican a rezistat în fața "panzerelor"

VIDEO Cutremur artificial la Ciudad de Mexico, după golul marcat de Lozano împotriva Germaniei

Joachim Loew după eșecul cu Mexic: "Am pierdut mingile într-o manieră pe care nu am mai văzut-o până acum"