Statul New York îl dă în judecată pe Donald Trump pentru că a folosit banii Fundației sale în scopuri personale / Procurorii cer dizolvarea ONG-ului - Hotnews Mobile
1 € 4,6822 1 USD 4,0973miercuri 16 ian 2019

Statul New York îl dă în judecată pe Donald Trump pentru că a folosit banii Fundației sale în scopuri personale / Procurorii cer dizolvarea ONG-ului

de N.O. Joi, 14 iunie 2018, 19:26
- a A+
Imagine
Procurorul general al statului New York i-a dat în judecată pe președintele Donald Trump și fundația acestuia, spunând că ONG-ul ar trebui dizolvat după un deceniu de acțiuni ilegale, inclusiv pentru sprijinul ilegal acordat miliardarului în timpul campaniei prezidențiale, relatează Reuters.Procurorul general Barbara Underwood a acuzat Fundația Donald J Trump și directorii acesteia de "coordonare politică ilegală extinsă" în campania lui Trump și de "tranzacţii repetate" în beneficiul personal al lui Trump.

Statul New York cere, de asemenea, restituirea a 2,8 milioane de dolari plus penalităţi, o interdicţie de 10 ani pentru ca Donald Trump să mai dețină o funcție de director al unei organizaţii non-profit în New York şi o interdicţie de un an pentru copiii preşedintelui, Donald Jr., Eric şi Ivanka, la rândul lor citaţi ca pârâţi.

Donald Trump a acuzat că acuzațiile sunt politice, punând procesul pe seama "meschinilor democrați din New York", spunând că "fac tot ce le stă în putință" să îl dea în judecată.

1093 de afisari


Rod Rosenstein
jcjc [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 22:53
+2/2
Rod Rosenstein (mișto damful antisemit din postare, apropo!) este republican, și a fost pus în post de Trump. Nu doar atît, Jeff Sessions i-a cerut demisia în 2017, iar Trump personal i-a respins-o, deci s-o lăsăm mai moale cu conspiratita.

În rest, California nu e New York, iar Soros nu controlează universul.
Avantul lui Procureanu...pardon, Procurestein
newlook [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 19:40
-2/4
Avantul lui Procureanu...pardon, Procurestein...cum se leaga, cum se leaga !

Uite, va dau si eu o stire pe care n-o s-o gasiti in aparatul de propaganda globalist, gen CNN, WP, NYT, si tot curentul de la care isi iau energia alde Soros:

Desi finantati puternic de Soros, procurorii acestuia n-au invins in fata votului popular. Iata sursa:

http://www.foxnews.com/politics/2018/06/07/soros-push-to-elect-progressive-das-in-california-fails-to-attract-voters.html

Ei, cum e?
comenteaza