Opoziția greacă vrea să depună moțiune de cenzură împotriva premierului pentru a bloca acordul privind numele Macedoniei - Hotnews Mobile
1 € 4,7525 1 USD 4,1872luni 18 mar 2019

Opoziția greacă vrea să depună moțiune de cenzură împotriva premierului pentru a bloca acordul privind numele Macedoniei

de N.O. Joi, 14 iunie 2018, 14:57
- a A+
Imagine
Șeful opoziției grecești de dreapta, Kyriakos Mitsotakis, a anunțat joi că va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului premierului Alexis Tsipras, pentru a bloca acordul încheiat între Atena și Skopje privind numele Macedoniei, relatează AFP.Mitsotakis a precizat că moțiunea împotriva guvernului va fi depusă după-amiază.

"Vom vedea dacă există 154 de deputați (actuala majoritate guvernamentală din 300, n.r) să spună da semnării acordului" încheiat marți între Tsipras și omologul său macedonean Zoran Zaev, a spus Mitsotakis, reiterând respingerea unui "acord nefast".

Șeful partidului conservator Noua Democrație a spus că "nu vom diviza grecii pentru a uni pe skopianoi", a spus el în Parlament, folosind termenul folosit de greci pentru a-și desemna vecinii.

558 de afisari


Sper sa ajungeti iar in faliment
banel [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 16:30
+1/1
Si de data asta sa nu va mai salvezi nimene. Dupa ce ca sunteti niste trantori, mai puneti bete in roate altei tari pentru simplul fapt ca nu va place numele.
comenteaza