VIDEO Urşi filmaţi de drumarii din Sibiu şi Harghita: Un animal a ajuns pe marginea Transfăgărăşanului, iar o ursoaică cu doi pui s-a urcat pe acoperişul Districtului Tuşnad - Hotnews Mobile
1 € 4,7480 1 USD 4,1981miercuri 20 feb 2019

VIDEO Urşi filmaţi de drumarii din Sibiu şi Harghita: Un animal a ajuns pe marginea Transfăgărăşanului, iar o ursoaică cu doi pui s-a urcat pe acoperişul Districtului Tuşnad

de I.B. Miercuri, 13 iunie 2018, 22:16
- a A+
Imagine

Drumarii din judeţele Sibiu şi Harghita au avut parte, miercuri, de întâlniri cu urşi. Un animal a fost filmat de către cei care intervin pentru curăţarea DN &C Transfăgărăşan, iar o ursoaică cu pui s-a urcat pe acoperişul Districtului Tuşnad, în Harghita. Nimeni nu a fost rănit, potrivit news.ro."Drumarii lucrează adesea în zone izolate, aşa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. Azi am avut parte de doua întâmplări de acest fel. Primul urs a fost filmat de colegii noştri care lucrează pe Transfăgărăşan. A doua este o ursoaică şi cei doi pui ai ei care s-au urcat pe acoperişul Districtului Tuşnad din judeţul Harghita", anunţă reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov, pe pagina de Facebook.

Potrivit acestora, animalele, deşi par inofensive, sunt periculoase şi trebuie evitate, chiar dacă apar pe marginea drumurilor extrem de circulate.

Drumarii continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan şi anunţă că operaţiunea este îngreunată şi de întâlnirile frecvente cu animalele sălbatice.

Pe alocuri, zăpada pe DN 7 C depăşeşte 7 - 8 metri, zilnic lucrându-se cu circa 25 de persoane pentru eliberarea drumului.

781 de afisari


si ce vor sa insinueze?
torna_fratre [utilizator], Miercuri, 13 iunie 2018, 22:28
+1/1
hai sa-i omoram pe toti ca sa scapam de o grija .
ca si asa vad o campanie media sustinuta ca uite domle cati ursi,ca intra pe tarla,sa se urca in copac ...ca l-a muscat pe unul care s-a dus sa-l mangaie si alte rahaturi.
padurile le-ati taiat acum treceti la valul 2 sa eradicati fauna.
pacat ca nu avem gun right ca si in SUA.
ca si omul este un animal si poate fi vanat.
comenteaza