PSD-iștii fac un pas înapoi, după ce unele filiale au afirmat că huiduielile celor 20.000 de oameni au vizat-o pe Simona Halep / Vicepremierul Stănescu: Cred că oamenii au huiduit-o pe Firea - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

PSD-iștii fac un pas înapoi, după ce unele filiale au afirmat că huiduielile celor 20.000 de oameni au vizat-o pe Simona Halep / Vicepremierul Stănescu: Cred că oamenii au huiduit-o pe Firea

de N.O. Miercuri, 13 iunie 2018, 14:31
- a A+
Imagine
Vicepremierul Paul Stănescu a apreciat miercuri că oamenii prezenţi luni pe Arena Naţională au huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, menţionând însă că aceasta a făcut un gest "extraordinar" înmânându-i Simonei Halep cheia oraşului, relatează Agerpres. Totodată, deputatul Florin Iordache a spus că nu a văzut postările partidului, dar "acţiunea din Arena Naţională a fost un omagiu pentru ceea ce a făcut Simona Halep". Explicațiile vin după ce mai multe filiale PSD au postat marți seară, pe Facebook, un material foto și video prin care transmit că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională de 20 de mii de oameni.Întrebat pe cine au huiduit oamenii pe stadionul Naţional Arena, Stănescu a răspuns: "Cred că pe primarul general, eu asta cred, deşi totul s-a întâmplat atât de rapid că aproape nu ne-am dat seama, dar cred că pe primarul general. În momentul în care un om politic vine lângă, până la urmă, un personaj foarte important din această ţară, sigur că sunt reacţii".
El a spus, însă, că Firea nu a greşit.

"Nu pot să spun că a greşit doamna Firea, a făcut un gest extraordinar pentru un sportiv care ne reprezintă la nivel internaţional, deja probabil cel mai cunoscut român la această oră din lume. Şi sigur că doamna Firea a făcut un gest extraordinar în momentul în care i-a înmânat cheia oraşului, în care i-a spus că este cetăţean de onoare, cred că a făcut un gest extraordinar. Dar, aşa cum aţi văzut, acolo era #rezist. Pe stadion, dacă sunt câţiva agitatori, lucrurile evoluează foarte repede", a apreciat Stănescu.

El a adăugat că au greşit cei care au trimis mesaje că Simona Halep a fost huiduită la acel eveniment.

Totodată, deputatul PSD Florin Iordache a spus că nu a văzut postările filialelor partidului cu privire la faptul că Simona Halep ar fi fost huiduită.

"Nu ştiu, nu am văzut postările. Oricum, acţiunea din Arena Naţională a fost un omagiu pentru ceea ce a făcut Simona Halep. Că acolo unii au înţeles sau nu au înţeles faptul că organizatoare a fost Primăria Capitalei şi Primăria Capitalei când, acum un an, a făcut-o cetăţean de onoare a fost bine şi acum când i-a dat "Cheia oraşului" nu a fost bine, sunt nişte chestii care sunt discutabile, dar, mai departe, cu postările... şi nu ştiu ce să vă spun", a afirmat Iordache.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a menţionat că Simona Halep nu a fost huiduită, dar că ea a fost nedumerită de acele manifestări și că nu "merita așa ceva".

"Dumneavoastră aţi văzut-o pe Simona Halep cât era de nedumerită în momentul în care a început huiduiala aia în sală? Din punctul meu de vedere, Simona Halep nu merita aşa ceva. Sigur că nu a fost huiduită Simona Halep. (...) Eu vă spun un singur lucru: la mitingul PSD, unde au fost sute de mii de oameni, în acel miting, care nu este mediocru, ci domnul preşedinte este mediocru, la miting au fost sute de mii de oameni care au aplaudat-o în picioare pe Simona Halep, care au urmărit toată partida Simonei Halep şi acolo totul a fost în regulă. Din păcate, în partea cealaltă nu a mai fost totul în regulă, pentru că nişte persoane nu au înţeles că nu e locul şi momentul. (...) Punctul meu de vedere este că nu a fost huiduită Simona Halep, dar de asemenea punctul meu de vedere este că Simona era absolut nedumerită, se uita în jur nedumerită pentru că nu înţelegea ce se întâmplă şi nu trebuia să ducem acolo lupta politică", a spus Pleşoianu la Palatul Parlamentului.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a câştigat în premieră turneul de la Roland Garros, a primit luni seară "Cheia Oraşului Bucureşti" şi o diplomă de excelenţă din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul unei ceremonii organizate la Arena Naţională.

Gabriela Firea a fost huiduită de bucureştenii prezenţi pe Arena Naţională în momentul în care a urcat pe scena amplasată în faţa tribunei oficiale a stadionului. "Bine ai venit acasă, Simona! Nu vreau decât să îmi exprim satisfacţia pentru performanţa realizată de tine şi să îţi ofer 'Cheia Oraşului Bucureşti' şi această diplomă, pentru că tu eşti deja cetăţean de onoare al Capitalei", a afirmat Firea, care a părăsit apoi stadionul.

După ce a fost huiduită de bucureştenii prezenţi pe Arena Naţională, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a scris pe pagina sa de Facebook că "nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită". Ea susţine că, în cazul în care nu ar fi organizat evenimentul, dacă Halep nu ar fi fost primită ''aşa cum merita'', s-ar fi spus că este arogantă şi nu îşi face datoria de primar general.

7843 de afisari


astia deja...
Foxcrawl.com [utilizator], Miercuri, 13 iunie 2018, 14:35
+32/32
fac spume cand vad hashtag. O sa dea o lege sa scoate # de pe tastaturile calculatoarelor sau din partiturile muzicale :)
nu ma au huiduit-o pe....
viziru [utilizator], Miercuri, 13 iunie 2018, 14:36
+24/24
nu ba fraiere au huiduit-o pe Merkel .... WTF .... daca vrei sa vezi un bbou uita-te in oglinda .....
inca 21 de comentarii comenteaza