Fostul tenismen Ilie Năstase a spus miercuri, într-o conferinţă de presă, că e greu de crezut că Serena Williams va reveni la o formă bună până la intrarea în competiţie la Roland Garros, el precizând că la nunta regală a Prinţului Harry sportiva arăta bine îmbrăcată, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Năstase nu crede că Serena Williams poate reprezenta un pericol pentru Simona Halep la Roland Garros.

"Serena nu ştiu dacă joacă, zicea domnul Ţiriac că e cam grasă, dar nu ştiu. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garros. Aici e treaba de timp, e greu să revii. Dacă nu câştigi, pierzi încrederea şi gata, eşti cam terminat. La nunta regală arăta bine îmbrăcată, nu? Arăta bine, da", a spus Ilie Năstase.

Fostul mare jucător român consideră că Simona Halep se află într-o formă bună şi că nu contează că a pierdut finala turneului de la Roma: "Nu am fost la Roma sau Madrid, dar din câte văd la televizor Simona este într-o formă foarte bună. Simona e în creştere, îmi place cum joacă. Sigur că dacă am putea să ne programăm cea mai bună formă am face-o la un turneu de Grand Slam. Nu ştiu pe ce culoar va pica, dar toate joacă foarte bine tenis şi nu ştiu cum va fi la Roland Garros. Nu contează că a pierdut, forma va rămâne aceeaşi. Forma ei este foarte bună acum. La Roland Garros vom avea şase jucătoare, e o performanţă. Lucrul ăsta cred că s-a mai întâmplat în Rusia sau America. E valoros să ai atâtea fete acolo. Sunt mai multe fete care joacă bine. E poate urmarea turneelor pe care le făceam noi, cu domnul Ţiriac, vreo 15, şi acum se vede treaba asta".

Tragerea la sorţi a tabloului principal de la Roland Garros va avea loc joi, iar duminică vor începe meciurile din primul tur.