Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina Andreea Archip, trimisul special al Libertatea, are deja primele impresii din Londra care, inca discret la acest moment, se pregateste de sarbatoare. E drept, londonezii sunt putin suparati pe decizia Casei Regale de a fixa data nuntii intr-o sambata, fata de celelalte nunti regale care, de-a lungul vremii, erau alese in timpul saptamanii si veneau, implicit, cu o zi libera! Totusi, englezii abia asteapta nunta Printulul Harry (33 ani) cu americanca Meghan Markle (36 ani)! Sunt chioscuri cu stegulete, fotografii ale cuplului si suveniruri la aproape fiecare colt de strada. Toate ziarele scriu numai despre nunta, toaca si intorc pe toate partile toate detaliile. Dar principala indeletnicire a englezilor par a fi, zilele astea, pariurile, arata Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie Lucian Pintilie s-a stins din viata miercuri, 16 mai, alaturandu-se femeii alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste. Regizorul a avut parte de o iubire tumultoasa alaturi de actrita Clody Bertola, fiind si ultimul partener al acesteia. Indragita actrita Clody Bertola a reusit, de-a lungul timpului, sa cucereasca inimile multor admiratori, insa a fost nevoita sa treaca prin doua casnicii nereusite, pana sa ajunga sa-si cunoasca sufletul pereche: Lucian Pintilie. Clody a fost intai casatorita cu pictorul Stefan Constantinescu, insa gelozia si firea independenta a acestuia au facut-o sa renunte la mariaj. Prima sa iubire "tumultoasa" a fost alaturi de un alt mare regizor roman, insa: Liviu Ciulei. Totusi, infidelitatile acestuia, care s-a aratat interesat de o alta femeie pe parcursul relatiei lor, au facut-o sa ajunga in bratele ultimei ei mari iubiri, regretatul regizor Lucian Pintilie. Dupa divortul de Liviu Ciulei, Clody a inceput sa se indragosteasca de farmecul regizorului Pintilie, caracterizandu-l ca fiind unul "tiranic", scrie Click.

Tania Popa este castigatoarea "Ferma vedetelor" in premiera, o femeie iese invingatoare Actrita Tania Popa, in varsta de 45 de ani, este castigatoare "Ferma vedetelor", marcand astfel o premiera - prima femeie care primeste titlul de "fermierul anului" si premiul in valoare de 50.000 de euro. Tania s-a duelat in finala "Ferma vedetelor" cu actorul de comedie Catalin Neamtu. Actrita Tania Popa a fost declarata marea castigatoare a celui de-al treilea sezon al reality show-ului "Ferma vedetelor", devenind prima femeie care castiga competitia de la Pro TV. "Cand am intrat la facultate, dupa primul examen, mi-am dat seama ca voi deveni actrita si mi-am gandit un discurs pentru cand voi castiga Oscarul. La speech-ul de azi nu m-am gandit", a declarat castigatoarea "Ferma vedetelor". Actrita a declarat ca jumatate din suma castigata o va dona fundatiei Habitat For Humanity Romania, care construieste case pentru persoanele nevoiase, relateaza Adevarul.

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui Meghan si a faptului ca nu stim cine o va conduce pe mireasa la altar, casa regala britanica a anuntat ce roluri au printul George si printesa Charlotte in ziua cea mare. Daca la nunta Pippei Middleton micutii au fost in centrul atentiei, in calitate de baiatul care aduce inelele - printul George si flower girl, printesa Charlotte, insarcinata cu presaratul florilor in fata miresei, iata ca la nunta unchiului lor vor avea roluri la fel de importante. Reprezentantii de la Palatul Kensington au facut marele anunt cu doar 3 zile inainte de eveniment, informeaza Click.

Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a dus niciodata o lupta cu kilogramele si nu a curtat vreun regim bazat pe preparate sanatoase. Ba mai mult, cand nu are concerte sau nu filmeza pentru emisiunea Roata Norocului, Ana-Maria Barnoschi trage din greu la sala, nu ca sa slabeasca, ci pentru ca isi doreste sa atraga ceva mai multa masa musculara. Spre exemplu, nu mananc ceapa, usturoi, salata de boeuf, piftie ... si lista poate continua. Nu beau cafea si nici ceai negru. Nu beau acidulat, prefer apa plata si ceaiurile reci, ice tea-urile. Nu beau nici energizant, scrie CSID.