​WTA Roma: Simona Halep, în sferturi fără să joace - Madison Keys s-a retras înainte de meciul cu liderul mondial - Hotnews Mobile
1 € 4,7581 1 USD 0,7251vineri 26 apr 2019

​WTA Roma: Simona Halep, în sferturi fără să joace - Madison Keys s-a retras înainte de meciul cu liderul mondial

de Adrian Ilincescu Joi, 17 mai 2018, 12:23
- a A+
Imagine
Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucătoare de la Roma (Premier 5) fără să fi jucat meciul cu Madison Keys, sportiva din SUA abandonând cu câteva ore înainte de duelul cu Simona. Americanca s-a retras și din proba de dublu de la Foro Italico. Pe durata meciului cu Dona Vekic (din turul anterior), Madison a acuzat unele probleme la spate."Madison Keys a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale la spate", a anunțat site-ul oficial al turneului italian.

Pentru un loc în semifinale, Halep o va întâlni pe învingătoarea disputei dintre Caroline Garcia şi Sloane Stephens.

Simona va beneficia de o zi în plus de odihnă față de adversara din sferturi (indiferent care va fi ea - Garcia sau Stephens). De-a lungul timpului, Caroline și Sloane s-au întâlnit de două ori, scorul fiind 1-1 (6-2, 6-4 pentru Stephens la Eastbourne și 6-3, 6-2 pentru Garcia în FedCup - ambele meciuri au avut loc in 2014).

Simona Halep vs Caroline Garcia 3-1
Simona Halep vs Sloane Stephens 5-2

Competiția italiană face parte din categoria "Premier 5" la WTA și Masters la ATP. Turneul poate fi urmărit în direct pe Digisport, în timp ce unele meciuri vor fi LiveText pe HotNews.ro. Este ultimul turneu important pregătitor pentru Roland Garros (27 mai - 10 iunie), al doilea Grand Slam al anului.

În urmă cu un an de zile, Simona Halep a ajuns până în finală la Roma, fază a competiției unde a fost învinsă de Elina Svitolina.
5165 de afisari


nu doar Simona
victor L [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 14:30
+9/11
va avea o zi libera, ci si haterii pot sa-si traga sufletul, sa-si incarce pipota cu otrava.
++++
eGerula [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 14:45
+2/4
bravo
comenteaza