​VIDEO / FOTOGALERIE BSDA 2018: Imagini de la cea mai mare expoziție de apărare din estul Europei - Cu ce au venit marile companii din domeniul aerospațial și al apărării la București - Hotnews Mobile
1 € 4,6569 1 USD 4,0889sâmbătă 18 aug 2018

​VIDEO / FOTOGALERIE BSDA 2018: Imagini de la cea mai mare expoziție de apărare din estul Europei - Cu ce au venit marile companii din domeniul aerospațial și al apărării la București

de Victor Cozmei Joi, 17 mai 2018, 8:11
- a A+
Imagine
Peste 270 de companii care activează în domenii ce țin de apărare, securitate și aerospațial au expus, în aceste zile, produse și echipamente la Black Sea Defense & Aerospace 2018, cel mai mare astfel de „salon” din Europa de est ce are loc la BUcurești la fiecare doi ani. Dincolo de expozanții privați, multe echipamente ale Armatei române au fost puse la display, dar și aeronave ale aliaților americani. Vezi în articol ovideo-fotogalerie cu ce poate este expus anul acesta la BSDA.VIDEO:FOTOGALERIE:

Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine


Imagine
3971 de afisari


Desigur, agresivitatea muscală....
Spiky [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 12:34
+5/5
... nu are nimic de-a face cu asta. Îngerașii mici și verzi care s-au pogorât asupra Crimeei nu pot zbura până-n România, cu o scurtă escală în Transnistria....
cu aliatii la display :)
Boa [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 11:24
-2/4
"Dincolo de expozanții privați, multe echipamente ale Armatei române au fost puse la display, dar și aeronave ale aliaților americani. "

Este din ce in ce mai greu sa vorbim romaneste si e "cool" sa introducem englezisme si unde nu e nevoie.
Fraza asta se putea reformula integral in limba romana iar echipamentele Armatei romane putea fi expuse si nu puse la display. :)

Doi la mana mai lasati-o cu "aliatii americani" ca este de un ridicol absurd.
Nu suntem in razboi cu nimeni iar doi la mana suna precum catelul Samurache din fabula lui Alexandrescu. Poate vreti sa spuneti ca noi suntem aliati neconditionat la cauzele lor militare, ca altfel nu e cazul.
In alianta asta avem rolul figurantului de duce tava maestrului intr-o piesa de teatru, asta dupa ce a mai si cumparat tava de la acelasi maestru. Figurantul ala care peste ani deapana aminitri la fraieri despre cum glumeau ei actorii si cum i-a tras un perdaf maestrului pe cand il invata cum sa declame corect. Ma lasi? :)
Insa in contextul aceste expozitii puteati sa va limitati a spune ca sunt expuse si avioane ale armatei americane. Era mult mai frumos si mai normal asa.
inca 1 comentariu comenteaza