Trupul neînsuflețit al solistulului vocal al trupei scoțiene Frightened Rabbit, Scott Hutchison, a fost găsit într-un port de agrement de pe malurile fiordului Firth of Forth, relateazăBBC.com.

Scott HutchisonFoto: Captura YouTube

Trupul a fost găsit, joi, între podurile Forth Road și Queensferry Crossing.

Hutchison, în vârstă de 36 de ani, a fost dat dispărut miercuri dimineață.

Familia sa a spus că au fost îngijorări cu privire la sănătatea sa mintală și s-au declarat ”devastați” de știrea morții sale.

Hutchison vorbea deschis despre lupta sa cu depresia de-a lungul anilor, în timp ce fratele său mai mare, Neil, a spus că solistul a făcut foarte multe ”în încercarea de ai ajuta pe alții cu probleme similare”.

Într-un comunicat emis vineri, familia a spus că Hutchison ”își arăta emoțiile, acestea fiind evidente în versurile muzicii sale și în conținutul multor postări de pe social media”.

Acesta a scris pe Twitter în dimineața zilei de miercuri ”să fiți foarte buni cu toți pe care îi iubiți. Nu este un dat. Mă enervează că nu este așa. Nu am trăit la acest standard și asta mă omoară. Vă rog îmbrățișați-i pe cei dragi”.

Frightened Rabbit a fost formată de Hutchison și bateristul Grant, iar albumul lor de debut Sing the Greys a fost scos în 2006. Au mai urmat încă alte 4 albume.

Muzicianul trăia în Glasgow, dar s-a născut în Selkirk.