Rose McGowan a declarat pentru BBC că producătorul Harvey Weinstein a încercat să o contacteze de când actriţa a făcut publice acuzaţiile de viol, relatează News.ro. Ea a afirmat că a primit "mesaje, chestii de genul acesta", adăugând: "Nu ştiu de unde a făcut rost de numărul meu de telefon".

HotNews.roFoto: Hotnews

McGowan a mai declarat că presupusul abuz ai lui Weinstein a fost "mai rău decât am scris eu despre el".

Ea este una dintre multele femei care îl acuză pe Weinstein de viol. El a negat învinuirile.

Actriţa a declarat în emisiunea Victoriei Derbyshire de la BBC că Weinstein "a pus foşti agenţi Mossad (Agenţia israeliană de informaţii) să o urmărească, aşa că să afle numărul meu de telefon nu a fost greu".

"Acum o lună - cineva care lucrează cu el, care îl reprezintă, nu ştiu, în numele lui - am fost şocată, a fost ca un glonţ tras încă o dată asupra mea", a povestit actriţa referindu-se la momentul când a fost contactată.

Ea a sugerat că prin mesaj i s-a cerut să ia legătura cu producătorul sau să vorbească cu el.

Actriţa Rose McGowan este una dintre femeile care îl acuză pe Harvey Weinstein de viol. Ea susţine că producătorul i-a oferit un milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte ca dezvăluirile să apară în New York Times.

Rose McGowan a spus cu mai mult timp în urmă că a fost violată de o personalitate de la Hollywood, însă abia după dezvăluirile apărute în New York Times şi după ce numeroase femei au susţinut că Weinstein a fost cel care le-a hărţuit şi agresat sexual, ea a mărturisit pentru The Hollywood Reporter că este vorba despre producător şi că şeful Amazon Studios ştia despre asta.

Ea a afirmat că Weinstein a violat-o în 1997, pe când a jucat în "Scream", film produs de Miramax, companie fondată de producător.