Jennifer Lopez, în topul celor mai influente persoane din lume.Revista “Time” a publicat tradiţionala listă a celor mai influente 100 de persoane din lume. Ca-n fiecare an, au intrat în top muzicieni, actori, lideri mondiali, sportivi, doctori, activişti sau prezentatori tv. Jennifer Lopez are în spate 30 de ani de carieră şi milioane de fani, care îi urmăresc orice mişcare, aşa că nu-i de mirare că a fost aleasă să apară pe coperta revistei americane, informeazăClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Kourtney Kardashian a pozat nud la 39 de ani.La două zile după ce și-a serbat ziua de naștere, Kourtney Kardashian a dezvăluit tuturor câteva poze făcute în timpul unui pictorial incendiar. Sora lui Kim Kardashian a pozat în costumul Evei, dar și în câteva ținute sexy. Imaginația bărbaților a luat foc la scurt timp după ce imaginile fierbinți au apărut pe internet. Mamă a trei copii, Kourtney Kardashian are un trup impecabil. Recent, ea a pozat goală pentru revista V Magazine, iar în urmă cu câteva ore a făcut publice câteva fotografii din timpul sedinței foto. Deși Kourtney Kardashian și-a acoperit sânii cu brațul stâng, în realitate, nu s-a sfiit să arate restul, scrieCancan.

Irina Rimeș a mărturisit că-și ține lubrifiantul în mașină.„Stilul meu e un pic ciudat, nu neapărat l-am definit… pur şi simplu s-a definit el de la sine. Eu sunt un fel de Lolita, dar şi cu anii ’80 şi cu un fel de kinky. Port latex, îmi place foarte mult latexul. Cam ăsta e stilul meu, nu ştiu cum altfel să îl definesc. Asta e rochia mea preferata. E murdară acum. De obicei o dau cu lubrifiant şi tata mă tot întreabă de ce am lubrifiant în maşină şi mi-e greu să îi explic de ce. Şi mai am chestii din latex.”, a spus Irina Rimeş, citată deEVZ.

Reacții în lumea muzicii după moartea lui Avicii.Reacții în lumea muzicii după moartea lui Avicii au început să apară la scurt timp după ce s-a aflat vestea dispariției premature a DJ-ului suedez. Cunoscuți muzicieni au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani, potrivit TMZ, care scrie că decesul artistului s-a produs în circumstanțe necunoscute, în Muscat, Oman. Avicii a fost și în România, în 2015, la Untold. Avicii a anunțat în anul 2016 că se retrage din turnee și că va continua să facă muzică numai în studio, conformLibertatea.

Maria Ciobanu se retrage din muzică.”Am avut multe dezamăgiri, dar cea mai mare durere am simţit-o când am fost dată afară din casa în care am locuit peste 25 de ani. Credința în Dumnezeu m-a ajutat mereu să merg mai departe, mai ales că eu am pierdut patru case la viața mea. Sile Dinicu, Dumnezeu să-l ierte!, când și-a pierdut casa, de supărare, a paralizat și a murit. Pe mine m-a întărit Domnul și m-a susținut familia”, a declarat Maria Ciobanu pentru revista Taifasuri, citată deCancan.