Dăncilă nuanțează declarațiile privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Nu este o decizie, este lansarea unei platforme de discuţii / Dragnea, în urmă cu o zi: Această decizie este luată - Hotnews Mobile
1 € 4,7581 1 USD 4,2739vineri 26 apr 2019

Dăncilă nuanțează declarațiile privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Nu este o decizie, este lansarea unei platforme de discuţii / Dragnea, în urmă cu o zi: Această decizie este luată

de R.M. Vineri, 20 aprilie 2018, 20:13
- a A+
Imagine
Premierul Viorica Dăncilă a precizat vineri că memorandumul aprobat de Guvern nu reprezintă o decizie de mutare a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, ci "lansarea unei platforme de discuţii", potrivit Agerpres."Nu este o decizie, este lansarea unei platforme de discuţii. Nu este o decizie, deci nu am încălcat niciun tratat internaţional", a declarat Viorica Dăncilă, la Parlament, întrebată dacă decizia Guvernului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim încalcă tratatele internaţionale.

Anterior, tot în cursul zilei de vineri, premierul Viorica Dăncilă confirmase că Executivul a adoptat un memorandum privind relocarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim .

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi că Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim.

"Este această decizie luată, cu care eu am ieșit prima dată, o susțin, guvernul a acționat în consecință și încep procedurile", a spus Dragnea, joi seara, la Antena 3.

Anunțul a fost dur criticat de președintele Klaus Iohannis, dar a fost salutată în schimb de autoritățile din Israel.
2921 de afisari


Ticalosii !
NicolaeA [utilizator], Vineri, 20 aprilie 2018, 20:23
+15/15
Demisie imediata ! Cred ca tara asta e Teleormanul si o pun in pericol !
Proasta satului!
tarantella [utilizator], Vineri, 20 aprilie 2018, 21:13
+12/12
Auzi la ea, platforma de discutii... Cine si ce dreaqu sa discute cu ea?
inca 36 de comentarii comenteaza