Rachetele pe care sirienii spuneau dimineață că le-au doborât nu au existat / Un comandant acuză un atac electronic SUA-Israel - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327duminică 21 apr 2019

Rachetele pe care sirienii spuneau dimineață că le-au doborât nu au existat / Un comandant acuză un atac electronic SUA-Israel

de G.S. Marţi, 17 aprilie 2018, 14:09
- a A+
Imagine
​Armata siriană a tras cu rachetele de apărare antiaeriană din cauza unei alarme false, nu a unui atac, în condițiile în care televiziunea de stat transmisese marți dimineață că au fost doborâte două rachete trase asupra unei baze aeriene din Homs, potrivit Reuters.Pe lângă știrea televiziunii de stat, o publicație a Hezbollah a scris că au fost trase rachete și spre Damasc, dând vina pe armata Israeliană.

Agenția siriana de stat SNA a transmis ulterior, citând o sursă militară, că mai multe rachete de apărare aeriană au fost trase, dar nu a avut loc niciun atac.

Separat, un comandant militar pro-guvernamental a atribuit defecțiunea "unui atac electronic comun" al Israelului și SUA la adresa sistemului radar sirian. Problema a fost rezolvată cu ajutorul experților ruși, a adăugat comandantul, care nu a dorit să îi fie publicat numele.
6440 de afisari


haoleu
tearoftime [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 14:20
+25/27
deci civilizatia decadenta occidentala nu mai e in situatia in care (citez din memorie): "realizeaza nivelul lor tehnologic precar urmare a faptului ca peste 70 de rachete din 100 le-au fost doborate" ?

Mazeta & co sunt la training probabil ca de cateva ore e liniste... asteptam cu interes sa vedem care e noua directie de la partid ;-)
Foarte tare armata siriana
Bogdan_100 [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 14:41
+25/27
Doboara 100% din rachetele false care nici nu exista, performanta unica in lume. Se vede expertiza specialistilor mujici in propaganda laudaroasa bazata pe fapte inchipuite.
inca 3 comentarii comenteaza