De ce se opune ministrul Justiţiei înfiinţării de tribunale pentru minori şi familie. Lecţia pe care ambasadorul Spaniei i-o dă lui Tudorel Toader. Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a prezentat la dezbaterea din Parlament legată de înfiinţarea tribunalelor pentru minori şi familie, răspunsul lui Tudorel Toader, la o interpelare. Ministrul Justiţiei nu numai că se opune creării unor astfel de instanţe, dar o vrea şi pe cea din Braşov desfiinţată. "Analizând rapoartele CSM privind starea justiţiei din ultimii trei ani, este menţionat faptul că Tribunalul pentru minori şi familie de la Braşov a avut un volum de activitate scăzut, cu o încărcătură pe schemă de 318 dosare faţă de media la nivel naţional de 600 de cauze pe schemă în anul 2016, aceeaşi tendinţă persistând din anii anteriori, potrivitgandul.info.

politicFoto: Hotnews

Băsescu dezlănțuit.Traian Băsescu s-a dezlănțuit! El i-a jignit pe miniștrii din guvernul Viorica Dăncilă. ”Lia Olguța Vasilescu are un tupeu incredibil. Am văzut-o și pe amărâta asta de la Sănătate, care spunea că spitalele să dea bani din bugetele lor. De unde, că 80% din buget se duce în salarii. Uitați-vă la clovnul de la Agricultură! Acum e cu viermele de mătase. Orlando e discotecarul. E o gogoașă, e mai incompetent decât Mișa. Teodorovici e o catastrofă din punct de vedere a înțelegerii stabilității macroeconomice, Codului Fiscal. S-a luat la trântă, aș fi vrut să zic un cuvânt urât, cu Pilonul II.”, a declarat Traian Băsescu potrivitRomania Libera.

Ponta: ”Să ne explice Dragnea cum liderii politici trăiesc cu amante mai tinere decât fiicele”. Fostul premier critică „ipocrizia şi minciuna unor politicieni”, cerând, ironic, „un miting uriaş” în care „Liviu Dragnea să explice cum trăieşte în familia tradiţională” şi în care liderii politici „să spună cum îşi lasă nevestele acasă ca să trăiască la Bucureşti cu secretarele”, dar şi cum „au amante mai tinere decât fiicele”.Haideti sa facem un miting urias - si sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum traieste el in “familia traditionala ”!!! La acelasi meeting sa ne spuna liderii nostri politici cum isi lasa nevestele acasa in judete si traiesc la Bucuresti cu secretarele, cum au amante mai tinere decat fiicele, cum isi promoveaza iubitele in functii de la stat si in Consilii de Administratie cu salarii mai mari decat un medic sau profesor" a declarat Victor Ponta potrivitstirileprotv.ro.

Bilanţul Guvernului pe trimestrul I, plin de ”realizări” care nici măcar n-au fost demarate. O serie de lucrări de investiţii şi măsuri economice aflate în faza de proiect în primele trei luni din 2018 şi care ar putea demara în perioadele următoare sunt trecute drept realizări în Bilanţul Guvernului pe trimestrul I, prezentat luni în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. De asemenea, ca „realizări” în bilanţul pe trimestrul I apar înfiinţarea Consiliului de Programare Economică, coordonarea schemelor de ajutor de stat, a PPP-urilor şi a proiectelor majore de investiţii şi coordonarea Comisiei Naţionale pentru adoptarea monedei euro, potrivitgandul.info

C. T. Popescu: "Preşedintele nu a spus că DNA e perfect şi că nu trebuie schimbat procurorul-şef". "Nu are sens să se discute dacă preşedintele, prin anunţul său, are dreptate. Ceea ce vrea Tudorel Toader să pună în discuţie este dreptul pe care l-ar avea sau nu Klaus Iohannis să respingă revocarea propusă de Tudore Toader. Nu discutăm dreptatea preşedintelui, ci dreptul. Ceea ce au spus politicienii, PSD - că preşedintele a greşit - , nu are relevanţă pentru că preşedintele şi-a exercitat dreptul legal. Opoziţia spune că a făcut bine, nu putem spune nici asta, şi-a exercitat dreptul legal." a spus C.T. Popescu potrivitdigi24.ro