VIDEO Exorcizare prin telefon - sau cum scapi de diavol în secolul 21 - Hotnews Mobile
1 € 4,7383 1 USD 4,2016duminică 17 feb 2019

VIDEO Exorcizare prin telefon - sau cum scapi de diavol în secolul 21

de Corina Judele Luni, 16 aprilie 2018, 23:11
- a A+
Imagine
​Aproximativ 200 de exorciști aspiranți s-au întâlnit luni la Roma pentru un curs de o săptămână despre cum să scapi de demoni – inclusiv prin telefon, dacă este necesar – pe fondul cererii crescute printre credincioșii romano-catolici, relatează reuters.com .Participanții, mulți dintre ei preoți, vor asista la diverse prelegeri incluzând vrăjitoriile din Africa, cum să faci diferența dintre posedări demonice și boli mintale și un ghid pas cu pas despre cum să alungi demonii.

Cardinalul Ernest Simoni din Albania a manifestat un interes puternic în prima parte a cursului, vorbinddespre telefoanele mobile și utilitatea lor în exorcism.

"Ei mă sună și vorbim și așa se rezolvă", spune Simoni, în vârstă de 89 de ani, pentru Reuters, explicând cum citește rugăciunile de exorcizare în latină la telefon, așa cum ar fi făcut și dacă ar fi performat ritualul în persoană.

Deși nu sunt disponibile cifre concrete, oficialii bisericii catolice spun că numarul de posedări demonice este în creștere.


1089 de afisari


Iata un exemplu din Noul Testament
Altiro [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 9:42
+1/1
MATEI,17: "Şi mergând ei spre mulţime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi, Şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu că este lunatic şi pătimeşte rău, căci adesea cade în foc şi adesea în apă.
Şi l-am dus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece.
Iar Iisus, răspunzând, a zis: O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi pe voi? Aduceţi-l aici la Mine.
Şi Iisus l-a certat şi demonul a ieşit din el şi copilul s-a vindecat din ceasul acela.
Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post. "
Si ce dovedeste asta?
BEDE [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 11:21
+1/1
Dovedeste oare ca ar exista anumite metode sau anumite ritualuri prin care s-ar face exorcizari ca metoda certa? Sigur nu.
Tare multi profita de pe urma prostiei altora.
inca 2 comentarii comenteaza