MAI, întrebat de ce nu se poate conduce cu farurile de ceață aprinse tot timpul: "Pentru că nici cu ștergătoarele pornite nu conduci când e soare afară" - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 4,1988sâmbătă 23 mar 2019

MAI, întrebat de ce nu se poate conduce cu farurile de ceață aprinse tot timpul: "Pentru că nici cu ștergătoarele pornite nu conduci când e soare afară"

de G.S. Luni, 16 aprilie 2018, 12:44
- a A+
Imagine
Ministerului Afacerilor Interne oferă, pe pagina oficială de Facebook, mai multe variante de răspuns la întrebarea " de ce șoferii nu pot conduce tot timpul cu farurile de ceață pornite?", unele dintre răspunsuri fiind ironice, precum "proiectoarele de ceață aprinse tot timpul nu-ți fac mașina mai frumoasă".Postarea de pe pagina ministerului:

"Întrebare primită pe Facebook MAI: De ce nu poți conduce tot timpul cu proiectoarele de ceață aprinse?

Răspuns:
1. Dacă nu este ceață, cu ce te-ar ajuta?
2. Pentru că nici cu ștergătoarele pornite nu conduci când e soare afară.
3. Proiectoarele de ceață aprinse tot timpul nu-ți fac mașina mai frumoasă și nici vizibilitatea mai bună!
4. UTILIZAREA LOR, ÎN LIPSA CEȚII, DERANJEZĂ CONDUCĂTORII AUTO CARE VIN DIN SENS OPUS...de aceea se sancționează contravențional cu 4-5 puncte amendă și 3 puncte penalizare!

În speranța că v-am scos din "ceață" și ați stins proiectoarele, vă dorim drum bun! Nu uitați, în schimb, luminile de întâlnire :)"


11234 de afisari


xeoane
muciflenduri [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 13:31
+33/37
Nici cu cei cu xeoane nu ma laud. Uneori nici nu imi dau seama daca cel care ma orbeste, venind din fata, e masina sau locomotiva.
Nivelul soferilor e acelasi cu nivelul bizonilor din viata de zi cu zi. Prosti, inculti, nepoliticosi. Ii doare in c*r de cei din jur si se comporta ca atare.
Soferii sunt la fel pietonii bizoni care se intind pe scarile rulante, de parca le-au adus de acasa, astfel incat sa nu treaca nici furnica pe langa ei.
Totul porneste de la educatie. Cand nu-ti pasa de cei din jur, vei tropai ca o vita, deranjand in stanga si in dreapta.
spate
rsbl [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 12:56
+28/28
Deranjante sunt mai ales pe timp de noapte, luminile de ceata din spatele masinii.
inca 39 de comentarii comenteaza