Reacția lui Burleanu după ce Liviu Dragnea și-a arătat sprijinul față de Ionuț Lupescu: "Nu am emoţii, voi câştiga alegerile. Mă aşteptam să apeleze la sprijin politic" - Hotnews Mobile
1 € 4,7584 1 USD 4,2306luni 22 apr 2019

Reacția lui Burleanu după ce Liviu Dragnea și-a arătat sprijinul față de Ionuț Lupescu: "Nu am emoţii, voi câştiga alegerile. Mă aşteptam să apeleze la sprijin politic"

de Diana Ene Luni, 16 aprilie 2018, 11:38
- a A+
Imagine
Răzvan Burleanu, actualul președinte al Federației Române de Fotbal, a reacționat după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunțat că îl va susține pe Ionuț Lupescu dacă va câștiga alegerile de miercuri (18 aprilie). Burleanu a afirmat că se aștepta ca Lupescu să apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: "Nu am emoţii, voi câştiga alegerile. Mă aşteptam că Ionuţ Lupescu să apeleze la sprijin politic, pentru că acest comportament îl recomandă".Răzvan Burleanu, sigur de un nou mandat la FRF

"Mă aşteptam ca Ionuţ Lupescu să apeleze la sprijin politic, pentru că acest comportament îl recomandă. Atunci când vezi că nu ai nicio şansă de a-i convinge pe membrii afiliaţi... Nu am emoţii, voi câştiga alegerile.

Mi s-a pus eticheta că am fost pus politic la FRF, încercând să se găsească o justificare de ce un tânăr de 29 de ani la vremea respectivă, care nu făcea parte din sistem, din nicio structură mafiotă de fotbal, poate câştiga alegerile FRF. E foarte simplu de verificat. Nu există nicio dovadă că m-am văzut cu vreun lider al vreunui partid politic. Am avut exclusiv susţinerea membrilor FRF. Se spunea atunci că voi avea patru, cinci voturi... Nimic mai mult.

Nu am avut nicio întâlnire cu Dumitru Dragomir până în mai 2014. Ceea ce mă face să fiu încrezător este că din 2014 peste 100 de membri afiliaţi mi-au dat votul lor. Deci şi acum mă bazez pe votul lor. Consider că, în proporţie covârşitoare, cei 255 de alegători sunt independenţi. Nu am găsit în programul lui Lupescu o singură idee care să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc", a declarat Burleanu , la Pro X, potrivit News.ro.

Ce a spus Liviu Dragnea:

Întrebat dacă a discutat cu Ionuţ Lupescu sau cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, despre alegerile de la forul fotbalistic intern, Liviu Dragnea a răspuns: "Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea."

Alegerile pentru președinția FRF vor avea loc miercuri (18 aprilie), la Casa Fotbalului, începând cu ora 11:00. În cursa pentru șefia fotbalului românesc se află patru candidați: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Citește și:

1533 de afisari


!
jaoju [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 12:12
+12/12
eu am inteles ca dragnea il sustine pe lupescu... daca va castiga ! burleanu sugereaza ca il sustine la alegeri... poate ar fi mai bine sa castige puscas !
Lupescu = Mircea Sandu, Mitica Dragomir, psd
Miky60 [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 11:43
+10/22
E clar, daca vine Lupescu ca presedinte la FRF o sa se intoarca toti cei care au distrus fotbalul romanesc: Mircea Sandu, mitica Dragomir, verii Becali. Mai ales ca Lupescu e ajutat de Dragnea, o sa pesedizeze totul.
inca 4 comentarii comenteaza