Cum esti urmarit pe internet si ce poti sa faciFacebook a devenit acum principala tinta a utilizatorilor care sunt nemultumiti ca le-au fost colectate si folosite datele personale, dar sunt o mai multe modalitati prin care esti urmarit pe internet, fara sa-ti dai seama. Totusi, e bine sa stii ca si alti giganti economici, precum Google te supravegheaza sub o forma sau alta. In principal, in scop comercial, sa te faca sa cumperi anumite produse, scrie Playtech.

UtileFoto: Colaj foto

8 alimente populare care pot provoca reactii alergice Le includem zilnic in meniul nostru, dar, uneori, pot fi extrem de periculoase. Opt alimente populare sunt responsabile pentru mai mult de 90% dintre alergiile alimentare, iar cei afectati pot suferi oricand un soc anafilac, o reactie ce le poate pune viata in pericol. Singurul tratament care poate da rezultate este evitarea alergenului cu totul, un lucru dificil pentru cai care obisnuiesc sa consume lapte, oua sau grau. Din fericire, exista alternativele alimentare, precizeaza CSID.

Ce greseli de gatit sa eviti cand faci carne la gratar ca sa nu formeze compusi cancerigeni Tipul de carne, perioada de marinare, dar si modul de gatire pot transforma o masa delicioasa intr-o adevarata bomba cu ceas pentru sanatate. Expertii ne sfatuiesc cum sa pregatim friptura pe gratar, ca sa nu ne imbolnavim de una dintre cele mai grave forme de cancer. Cauza de ingrijorare este constituita de doi compusi diferiti care se pot forma in timpul gatitului pe gratar, cunoscuti ca fiind cancerigeni. Exista cateva modalitati de a preveni aparitia acestor compusi in timpul prepararii la gratar a carnii de porc, pui sau peste, scrie doctorulzilei.ro.

Motive nebanuite care pot duce la balonare. Obiceiuri la care trebuie sa renuntati de indata Balonarea este o stare extrem de neplacuta, care adesea survine in urma mesei. Pentru a evita aceasta neplacere, trebuie sa stiti care sunt factorii care favorizeaza acumularea gazelor intestinale. Bautul apei in timpul mesei. Un pahar de apa impreuna cu mancarea pare un lucru normal si sanatos, insa va poate balona. De obicei, inghitim odata cu mancarea si bautura o cantitate de aer, insa atunci cand mancam si bem in acelasi timp, se aduna mai mult aer in stomac, de aceea ar trebui sa beti apa doar dupa ce ati terminat de mancat, relateaza doctorulzilei.ro.

6 motive pentru care vei descoperi ca accesele de furie ale copiilor sunt benefice Furia la copii este unul dintre aspectele cele mai provocatoare pentru parinti. Tindem sa ne consideram parinti buni atunci cand copiii nostri sunt zambitori si se simt in largul lor. Insa ne panicam atunci cand cei mici se afla pe podea lovind si tipand. Cu toate acestea, credeti sau nu, criza de furie a copilului este o parte importanta a sanatatii si bunastarii emotionale. Iata 6 motive importante pentru care crizele de furie ale copilului tau sunt de fapt un lucru bun, informeaza CSID.