Gabriela Cristea face botez cu meniu de fițe de 10.000 de euro. venit ziua cea mare pentru Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani), căci sâmbătă va avea loc botezul prinţesei lor, Bella Victoria Margot. Slujba de creştinare va fi programată după ora prânzului, la o bisericuţă din apropierea casei lor din zona Corbeanca. Micuţa va avea două perechi de naşi, soţii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic. Apoi, alaiul de petrecăreţi va poposi la un local celebru, din Pipera, informeazăClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mama Loredanei Chivu a făcut un apel disperat la 112, după ce a aflat că fata ei a încercat să se sinucidă.Mama Loredanei Chivu a fost cea care i-a salvat viața, după ce a chemat imediat medicii în ajutor. Femeia a sunat la 112 și a spus speriată că fiica sa a înghiţit un pumn de somnifere, pentru că s-a certat fostul logodnic. Mihai Colesnicov a înșelat-o pe blondină. „Veniţi repede, Loredana a încercat să se sinucidă”, a spus femeia, solicitând intervenţia de urgenţă a unei ambulanţe, la locuinţa din Popești Leordeni, potrivit observator.tv. Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos, scrieCancan.

O cunoscută prezentatoare este însărcinată! Vedeta și-a ascuns până acum burtica.Veste frumoasă în showbiz! Iulia Zgripcea se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea este însărcinată, iar despre minunea pe care o trăiește s-a aflat la aproape trei luni de când s-a căsătorit cu Andrei Bărbulescu. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre sarcină și a dezvăluit sexul bebelușului. Mama a baieti gemeni, vedeta de la TVR se pregateste pentru un nou membru al familiei sale. Iulia Zgripcea s-a casatorit recent cu Andrei Barbulescu, parteneri de viata si colegi la TVR 2. Acestia realizeaza emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea” şi seria de interviuri online “De vorbă cu Iulia Zgripcea”, noteazăEVZ.

Adelina Pestrițu este însărcinată, dar este într-o formă de invidiat.Adelina Pestrițu este însărcinată, dar este într-o formă de invidiat. Viitoarea mămică a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj. Admiratorii acesteia au reacționat imediat și au felicitat-o pentru felul în care arată. “Fiecare treapta este un pas important în drumul spre reusita”, a scris Adelina, care poartă o pereche de pantaloni albaștri și o bluză albă, ce îi dă un aer seducător. In urmă cu doi ani, Adelina Pestrițu renunța la show-ul de noapte pe care-l prezenta alături de Mădălin Ionescu, motivând că vrea se concentreze asupra vieții private. Acum, când lucrurile s-au aranjat în viața ei, Adelina Pestrițu ar vrea să se reîntoarcă pe micul ecran, conformLibertatea.

Vica Blochina a făcut show pe masă la ziua Oanei Roman.Oana Roman și-a serbat ziua joi seară (12 aprilie), la un club din Capitală. A fost paradă de vedete la petrecerea ei. Vica Blochina s-a distrat de minune la ziua Oanei Roman și a făcut show pe mese. Blondina a petrecut alături de Mihai Mitoșeru, Mara Bănică, Daniela Crudu și alți invitați din showbiz-ul românesc. Vica Blochina s-a „culcat” pe masă cu paharul de vin pe piept, la ziua Oanei Roman. Vedeta s-a distrat de minune și a băut cot la cot cu Cruduța. Blondina a publicat mai multe filmulețe și imagini de la „locul faptei”, pe pagina sa de Instagram. Invitații au avut parte de băutură și mâncare la discreție, precizeazăCancan.