Leacuri cu verbină.Ceai pentru un somn liniştit. Verbina este eficientă în cazurile de astenie, oboseală, nervozitate. Dintr-o jumătate de linguriţă de plantă şi 250 ml de apă clocotită faci o infuzie de 3 ori pe zi. O laşi 10 minute, o strecori şi o bei călduţă. O cană de ceai de verbină este ideală cu o oră înainte de culcare. Îţi redă calmul necesar unui somn liniştit, mai ales dacă, de obicei, insomnia nu-ţi dă pace. Leacul trebuie luat 21 de zile la rând. Tratează erupţiile pielii. O poţi aplica sub formă de comprese în arsuri uşoare, iritaţii, sau dacă pur şi simplu ai pielea foarte uscată, noteazăClick.

UtileFoto: Colaj foto

Pericolul la care se expun oamenii care iau frecvent antibiotice.Oamenii de ştiinţă specializaţi în microbiologie au realizat recent că aceste medicamente dau naştere unor bacterii rezistente la antibiotice, cunoscute drept supervirusuri. Supervirusuri sunt bacterii care au evoluat trecând prin diferite tipuri de antibiotice. Când un supervirus produce o infecţie, este necesară o doză mai mare de antibiotice, care vine de obicei cu multe efecte nedorite şi care nu funcţionează întotdeauna, scrieCSID.

Cele patru semne care prevestesc un infarct.Durere în braţ sau la nivelul bărbiei. Sigur, multă lume se sperie, în general, atunci când simte o durere în piept. De fapt, spune medicul Crandall de foarte multe ori, durerea dată de infarct nu apare în piept, ci la distanţă, în braţul stâng, de exemplu, sau la nivelul bărbiei. „Infarctul de Hollywood“, aşa numesc medicii cardiologi modul în care actorii joacă rolul unui personaj care suferă un atac de cord şi se ţin cu mâna de piept, după care cad inconştienţi. Ei, bine, un astfel de infarct este rarisim, potrivit medicului Crandall. 2. Dificulăţi de respiraţie. De multe ori, acest simptom apare chiar în lipsa durerilor în piept sau în braţul stâng, conformdoctorulzilei.ro.

Cum scapi de fibrom uterin – cele mai noi metode de tratament.Pentru că fibromul este dependent de estrogen, dr. Stămătean spune că „fibromul are două tratamente: menopauza și bisturiul”. Așadar, cum scapi de fibrom uterin? În cazul fibroamelor simptomatice, se pot utiliza metode minim-invazive sau medicamentoase. Oricum, tratamentul este complet personalizat și diferă de la pacientă la pacientă. Sunt foarte puține cazurile care necesită și îndepărtarea uterului, odată cu cea a fibromului. Tumorile din interiorul uterului, care dau infertilitate sau tulburări de menstruaţie, se pot îndepărta prin histeroscopie, adică prin vizualizarea endoscopică a cavităţii uterine. Cele aflate înspre cavitatea abdominală, se pot elimina prin laparoscopie, aratăLibertatea pentru femei.

Alimente care previn înfundarea arterelor. Uleiul de măsline extravirgin poate preveni deteriorarea arterelor. Conţinutul crescut de acizi grași și antioxidanții reduc efectele negative ale radicalilor liberi și a excesului de colesterol. Include în alimentația zilnică uleiul de măsline. Semințele de chia au devenit populare ca supliment pentru scăderea în greutate. Cu toate acestea, merită menționat, de asemenea, că acestea reprezintă unul dintre cele mai bune alimente pentru protejarea sănătății cardiovasculare. Aceste semințe conțin cantități mici de acizi grași Omega-3 și aminoacizi esențiali. Odată asimilate de organism, acestea cresc elasticitatea arterelor și previn acumularea plăcilor de colesterol, potrivitClick pentru femei.