Michael Avenatti, avocatul care o reprezintă pe actriţa porno Stormy Daniels, care susţine că a avut o relaţie cu Donald Trump, afirmă că o postare a sa de pe Twitter cu o imagine în care se poate vedea un CD sau DVD este o avertizare pentru Donald Trump, scrie CNN, citat de news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Joi noapte Michael Avenatti a postat pe Twitter o poză în care se poate vedea un CD sau DVD alături de un text: ”Dacă o poză face cât o mie de cuvinte, câte cuvinte valorează asta???”.

Avenatti a declarat pentru CNN că discul conţine dovezi care susţin afirmaţiile lui Daniels privind aventura sa cu Trump.

„Vreau să fiu foarte clar: Este o salvă de avetisment. Şi este o salvă de avertisment către Michael Cohen şi oricine este asociat cu Donald Trump. Ar trebui să aibă foarte mare grijă după duminică seara în legătură cu ce spun despre clienta mea sau ce minciuni vor să spună poporului american”, a subliniat avocatul.

Avenatti o reprezintă pe Stephanie Clifford, cunoscută şi ca Stormy Daniels, care l-a dat judecată pe Trump pentru un acord de confidenţialitate despre care susţine că nu este valabil.

CBS va difuza un interviu cu Clifford în cadrul emisiunii „60 Minutes” duminică, 25 martie.

Stormy Daniels a amenintat in februarieca va face dezvaluiri presei, apreciind ca avocatul presedintelui american a rupt de facto acordul de confidentialitate.

The Wall Street Journal a scris in ianuarieca Trump a cunoscut-o pe Stephanie Clifford, cunoscuta ca "Stormy Daniels", la un turneu de golf in 2006, la un an dupa ce actualul presedinte s-a casatorit cu Melania. Clifford incepuse negocieri cu ABC News in vara anului 2016, pentru un material despre relatia sa cu Trump, dar a acceptat apoi sa pastreze tacerea in schimbul sumei de 130.000 de dolari, cu o luna inainte de alegerile prezidentiale.

Avocatul lui Trump, Michael Cohen, ar fi fost cel care a aranjat plata prin avocatul lui Clifford, Keith Davidson, adauga publicatia americana.