Cum arată la 59 de ani actorul din "Hercule".L-am îndrăgit în rolul lui Hercule în serialul eponim, dar și-n rolul Căpitanului Dylan Hunt în ”Andromeda”. A apărut și-n două episoade din ”Prințesa Războinică” și s-a întipărit în memoria tuturor drept războinicul neînvins, asta deși, în timpul filmărilor, în realitate, a suferit patru infarcte. Dar cum arată în prezent actorul Kevin Sorbo, cel care i-a dat viață neînfricatului ”Hercule”? Ei bine, ajuns la 59 de ani, Kevin Sorbo și-a păstrat fizicul impresionat și pare că timpul a stat în loc pentru el, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iulia Albu e pe punctul de a pierde colaborarea cu Kanal D. Din ce în ce mai rar pe micul ecran.Conform surselor noastre, de ceva vreme Iulia Albu nu se mai numără printre preferatele conducerii de la Kanal D, iar vremurile când părea să aibă imunitate au apus de mult. După ce a fost scoasă din plin plan la emisiunea de stil unde era jurată, Iulia Albu a rămas cu rubrica de stil în cadrul unei emisiuni de noapte de la același post de televiziune. Și, după ce i s-a tot schimbat ziua de difuzare, apoi ora, acum Iulia apare din ce în ce mai rar, informeazăLibertatea.

Andreea Balan l-a dat de gol pe Liviu Vârciu: "M-a pupat pe gură într-o toaletă".Invitată la XNS, Andreea Bălan a rememorat noaptea în care a fost sărutată de Liviu Vârciu într-o baie. Totul s-a petrecut pe vremea când artista cânta în trupa „André” împreună cu Andreea Antonescu. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă foștii componenți ai formației L.A. au cântat în deschiderea spectacolului susținut de „André” la Sala Palatului. Iar asta nu e tot! Carismaticul Liviu Vârciu a sărutat-o și pe Andreea Antonescu în urmă cu mulți ani, iar fosta ei colegă de trupă a spus unde s-a petrecut momentul fierbinte, scrieCancan.

Pavel Bartoş: "Meseria de tătic mă încarcă pentru opt piese şi două emisiuni".Joc în 8 piese: ”Soldatul SVEJK”, ”Titanic vals”, ”Natură moartă cu nepot obez”, ”Pyramus & Thisbe 4 you”, ”Gaiţele”, ”Family affaires”, ”Aventurile lui Habarnam” şi ”Linişte! Sărut. Acţiune!”. Acum sunt în preajma unei noi premiere la Teatrul Odeon, tot în regia lui Alexandru Dabija, un spectacol după schiţele şi nuvelele lui Cehov. Premiera va avea loc undeva la sfârşitul lunii aprilie. Cred că sunt destule activităţile pe care le am în momentul de faţă, iar în toate acestea, meseria de tătic este cea mai importantă şi încerc să am cât mai mult timp pentru ea. De aici mă încarc şi pot să merg mai departe, spune Bartos, citat deClick.

Cine a înlocuit-o pe Andreea Mandea la emisiunea "Se strigă darul".Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru formeaza noul cuplu de prezentatori ai emisiunii „Se striga darul”, emisiunea al carei nou sezon va incepe, in curand, la Kanal D. Dianna Rotaru este o cunoscuta cantareata si actrita din Republica Moldova, pe care telespectatorii din Romania au avut ocazia sa o admire ca invitata in foarte multe show-uri autohtone, inclusiv in cele difuzate de Kanal D. Energia debordanta, frumusetea, spiritul viu o fac pe Dianna Rotaru alegerea perfecta pentru emisiunea „Se striga darul”, care isi propune sa descopere cele mai spectaculoase nunti din Romania si sa le transmita telespectatorilor acea stare de bucurie proprie acestor evenimente deosebite din viata oricarui cuplu, conformCancan.