​Simona Halep și-a exprimat de mai multe ori frustrarea în timpul meciului cu Oceane Dodin (din turul întâi de la Miami), la un moment dat liderul mondial dând cu racheta de pământ. Simona și-a atras unele huiduieli din tribune, însă spune că momentul a ajutat-o până la urma: ”Cred că a fost bine pentru mine (n.r. să dea cu racheta), pentru că m-am relaxat. Am avut prea multă tensiune”, a spus Halep.

Momentul in care Halep a dat cu racheta de pamantFoto: Captura YouTube

Simona Halep, în turul trei cu mari emoții (3-6, 6-3, 7-5 cu Oceane Dodin)/ Nu a fost debutul la care ne-am fi așteptat

"Putem vorbi de rachetă, s-a dus. Am dat-o unui copil de mingi. A fost momentul (n.r. - să dea cu racheta de pământ), cred că a fost bine pentru mine, pentru că m-am relaxat. Am avut prea multă tensiune azi, am jucat prost, dar ai astfel de zile, iar cel mai important lucru este să nu renunţi. Am câştigat pentru că nu am renunţat. Nu am jucat bine, dar când câştigi iei numai lucrurile pozitive. Până la urmă a fost o zi bună la " - Simona Halep.

Izbucnirea româncei, produsă în decisiv, nu a fost pe placul publicului, care a huiduit-o, nici pe cel al arbitrului de scaun, care i-a acordat un avertisment.

Presa italiană, citată de News.ro, scrie că Halep a fost amendată de WTA cu 2.500 de dolari pentru gestul ei.

Întoarsă din drumul spre aeroport de organizatori, Oceane Dodin (prezentă pe tabloul principal în calitate de lucky loser) și-a vândut scump pielea in meciul cu liderul mondial, franțuzoaica profitând și de o zi mai puțin inspirată a Simonei Halep. A fost nevoie de set decisiv pentru ca Simona să treacă de Dodin (3-6, 6-3, 7-5, dupa două ore și 6 minute). Urmează un ”clasic” pentru Halep: confruntare cu Agnieszka Radwanska, poloneza cu care se află la egalitate in meciurile directe (5-5).

Oceane Dodin, dupa înfrângerea cu Simona Halep: ”M-am luptat cu serviciul meu de rahat, sincer sunt dezgustată de tenis!”

Aici poți vedea momentul în care Simona Halep dă cu racheta: