7 metode pentru a te bucura de sex dupa menopauza. Un studiu realizat recent in Franta arata ca, dupa menopauza, calitatea vietii sexuale a femeilor este in scadere. Majoritatea femeilor resimt din plin neplacerile atrofiei vaginale, o afectiune care provoaca uscaciunea. O parte dintre ele aleg sa sufere in tacere din cauza durerilor din timpul actului sexual, a lipsei orgasmului sau libidoului. Iata sapte metode care va vor ajuta sa va bucurati de sex, fara discomfort! Petreceti mai mult timp in intimitate! Reduceti stresul de zi cu zi! Incercati un produs care sa va scape de disconfort! Consumati super-alimente! Consumati super-alimente! Inlaturati grijile!, potrivit Click.ro.

utileFoto: Hotnews

Cum se sterilizeaza borcanele. Trucuri care nu dau gres. Cand faci conserve de legume sau fructe trebuie sa ai grija si la recipientele in care le vei pune. Acestea trebuie bine spalate si sterilizate pentru a impiedica dezvoltarea germenilor care se pot afla la originea unor boli adesea grave. Iata cum se sterilizeaza borcanele ca sa nu ai probleme cu alterara preparatelor conservate.Daca nu ai un sterilizator care ar reduce timpul de lucru, poti utiliza mai multe variante: sterlizarea in apa (pe aragaz), la cuptor, la microunde sau in masin ade spalat vase, daca ai una. Exista doua tipuri de borcane: cu filet si capac sau cu inchidere eremtica, cu granituri de cauciuc. Chiar daca borcanele sunt curate ele trebuie sterilizate de fiecare data inainte de a le umple cu continutul pregatit. Un borcan de sticla poate fi utilizat de mai multe ori, cu conditia de a-i pune mereu capace noi, potrivit libertatea.ro.

Cum afli ce aplicatii au acces la contul tau de Facebook. In primul rand, trebuie sa fii logat pe Facebook, iar apoi sa navighezi in meniul Settings. Odata aparuta bara laterala, cauta optiunea Apps si apasa pe ea. In sectiunea Logged in with Facebook vei vedea toate aplicatiile in care te-ai logat cu contul de pe reteaua sociala. S-ar putea, asa cum am patit si eu cand am scris articolul, sa observi ca unele aplicatii sunt acolo din vremuri imemoriale si ca, probabil, nu-ti mai amintesti cand si de ce le-ai folosit. Optiunea cea mai simpla este sa apesi pe butonul Remove si sa scapi de aplicatiile care nu te intereseaza. Optiunea mai complexa este sa apesi pe Edit Settings si sa modifici setari individuale de partajare a datelor, potrivit playtech.ro.

De ce te doare capul si cum te tratezi. Daca migrena apare din cauza inflamarii sau iritarii unor structuri care inconjoara creierul, durerile de tip "tensiune' par a fi produse de contractarea muschilor care acopera craniul. |n aceasta situatie, dure-rea incepe de la ceafa si adesea este descrisa ca o banda, o centura care strange creierul. Cea mai intensa durere este resimtita in zona tamplelor sau deasupra orbitelor, acolo unde sunt situati muschii frontali si temporali.Durerile de cap tensionate variaza de la slabe la puternice, iar pacientii pot fi adesea indispusi daca primesc vestea ca au "doar" o durere de cap. Chiar daca cefaleea respectiva nu pune viata in pericol, ea poate ingreuna substantial activitatile zilnice. Majoritatea oamenilor combat durerile de cap cu medicamente uzuale, eliberate fara reteta, de tipul aspirinei, ibuprofenului, paracetamolului etc., potrivit Unica.ro.

Cum sa gestionam corect infectiile respiratorii la copii. Perioada pe care o traversam este una de circulatie maxima a virusurilor. Este anotimpul in care organismul iese din iarna cu un sistem imunitar nu foarte solid, copiii fiind cei mai expusi infectiilor respiratorii, mai ales cei din colectivitate. Aceste infectii se pot complica, ducand, cel mai adesea, la pneumonii, la bronhopneumonii, la sinuzite sau la otite. O raceala, doua, trei. Exasperant de multe. Parintii care au copii la cresa sau la gradinita trebuie sa faca fata in aceasta perioada unui stres suplimentar si sa-si rezerve timp pentru a-i duce pe cei mici la medic. Aceasta pentru ca anotimpul pe care-l traversam este unul de maxima circulatie a virusurilor, iar copiii sunt cei mai expusi infectiilor, avand un sistem imunitar mai fragil. Infectiile respiratorii reprezinta principala cauza de imbolnavire si mortalitate in intreaga lume, afirma medicul Mihaela Balgradean, prof. dr. in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila".Sunt responsabile de unul din cinci decese la copilul sub varsta de 5 ani si reprezinta cel mai frecvent motiv de vizite medicale si internari, in special la copilul de varsta prescolara", adauga profesoara universitara, potrivit adevarul.ro.