DNA a trimis o plangere depusa pe numele lui Tariceanu la Parchetul General. Presedintele Senatului: Traiesc in aceasta Romanie care devine tara delatiunii - Hotnews Mobile
1 € 4,6822 1 USD 4,0973miercuri 16 ian 2019

DNA a trimis o plangere depusa pe numele lui Tariceanu la Parchetul General. Presedintele Senatului: Traiesc in aceasta Romanie care devine tara delatiunii

de N.O. Marţi, 13 martie 2018, 15:09
- a A+
Imagine
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa ce la DNA a fost depusa o plangere pe numele sau cu privire la o posibila vacanta de lux pe care ar fi primit-o si nu a trecut-o in declaratia de avere, ca nu poate face alt comentariu in afara aceluia ca traieste intr-o tara a "delatiunii si a dosarelor", relateaza Agerpres."Ma bucur ca traiesc in aceasta Romanie care devine tara delatiunii si a dosarelor, dupa cum se dovedeste, si alt comentariu nu am ce sa fac", a afirmat Tariceanu.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si-a declinat competenta in favoarea Parchetului General in legatura cu o plangere depusa de un medic impotriva lui Calin Popescu-Tariceanu, in care este reclamat pentru fals in declaratii, au confirmat, marti, pentru AGERPRES, oficiali ai PICCJ.

Presa a relatat ca, la sfarsitul anului 2017, medicul german Vladimir Atanasie Marinescu a depus o plangere la DNA in care sustinea ca Tariceanu si-ar fi falsificat declaratia de avere depusa in anul 2011, in calitate de deputat PNL.

Medicul afirma ca Tariceanu ar fi omis sa mentioneze in declaratia de avere faptul ca ar fi beneficiat, in august 2010, de un concediu gratuit in localitatea Izmir din Turcia, oferit de Daniel Tudor, fost presedinte al ASF, si sotia acestuia, Doina Tudor. De asemenea, Tariceanu ar fi beneficiat, impreuna cu familia sa, si de o croaziera cu iahtul familiei Tudor.

4956 de afisari


Lasa izmenelile teoretice, formele fara fond
Susufler0 [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 15:30
+27/31
si fa bine si spune daca-i asa, au ba !

Deja faptul ca ai dat-o pe "delatiune", "dosare" si "alt comentariu nu am sa fac"mie imi spune ca medicul are dreptate.

Si stii ceva, chestia aia cu "prezumtia de nevinovatie" care ar trebui sa ne astupe gura, zi-o altora, nu mie !

PS. Daca nu-ti convine, afla cine sunt si actioneaza. Eu unul, abia astept sa demonstrez ca libertatea cuvantului bate prezumtia de nevinovatie !
N-ai ce face!
ber [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 15:26
+24/28
Pai ce sa-ti facem, Taricene? Daca minti si furi, lumea te paraste! Pentru ca sunt unii carora nu le sunt pe plac
furtul si minciuna. De ce nu iei cuvantul sa spui ca nu e adevarat ce se spune? Voi astia care stati toata ziua cu statul paralel in gura nu spuneti clar ca n-ati furat; voi spuneti doar ca sunteti persecutati
inca 17 comentarii comenteaza