Despartirea de HotNews.ro. Un nou inceput - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 4,1988vineri 22 mar 2019

Despartirea de HotNews.ro. Un nou inceput

de Cristian Pantazi Marţi, 13 martie 2018, 13:01
- a A+
Imagine
A venit timpul sa aleg alt drum. Dupa aproape 14 ani in cea mai tare redactie din Romania, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial impreuna cu Dan Tapalaga si alti ziaristi de calibru din afara redactiei. Las in urma o redactie formidabila si un public exceptional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole functionale intr-un peisaj mediatic desertificat, si sint convins ca asa va ramine.O multumire aparte li se cuvine actionarilor. Au creat si dezvoltat un produs jurnalistic de referinta in jurul unor valori clare si asumate unanim.

Voua, cititorilor, va multumesc pentru increderea cu care m-ati investit in toti anii astia. Am cautat permanent sa servesc interesul public, sa aflu adevarul si sa il public. Am facut si greseli, dar ati inteles ca ele sint inerente in meseria noastra si ca niciodata nu am scris cu rea-credinta. Sint convins ca ne vom intilni din nou, ca ideile si valorile in care credem sint comune.

Mai multe detalii despre noul proiect lansat impreuna cu Dan Tapalaga - in curind.

La buna revedere!
25875 de afisari


ce proiect
coloneze [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 13:04
+49/59
ca sa stim ce sa urmarim?
am simtit
mos ion roata [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 13:14
+43/57
o schimbare de opinie in ultima perioada (din partea HN)
Sper sa fie ceva temporar. Pe dv domnule Pantazi sper sa va intalnesc in noul proiect editorial. Opiniile dvs sunt interesante si constructive. Stima!
inca 62 de comentarii comenteaza