Si autoritatile din judetul Giurgriu au decis suspendarea cursurilor in toate scolile si gradinitele din judet, masura fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care Giurgiu este unul dintre judetele pentru care s-a emis cod portocaliu de viscol si temperaturi foarte scazute, anunta News.ro.

Elevi la scoalaFoto: Agerpres

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis in cadul unei sedinte extraordinare suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant din judet pentru zilele de luni si marti, anunta ISU Giurgiu.

Decizia a fost luata impreuna cu cei de la Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu, in conditiile in care Giurgiu este unul dintre judetele pentru care meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de viscol, ninsori abundente si temperaturi scazute.

Duminica, primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat ca si in Capitala unitatile de invatamant preuniversitar isi suspenda cursurile in urmatoarele doua zile in urma avertizarilor venite din partea Administratiei Nationale de Meteorologie. O astfel de decizie a fost anuntata, ulterior, si de autoritatile din judetul Constanta, unde cursurile vor fi suspendate luni, si Dolj, unde scoile vor fi inchise luni si marti.