Cum a bagat-o Maruta in pat pe Andra, in vazul lumii. "Prietena mea de atunci era in regie". Povestea lor de dragoste a inceput undeva la mare, dupa ce acestia se cunoscusera pe plan profesional, el in calitate de realizator al unei emisiuni de la Televiziune nationala, ea o cantareata, aflata la inceputurile carierei sale. "Tin minte ca am avut inclusiv o emisiune in care am bagat-o in pat, aveam un pat in studio si oricum acolo faceam tot felul de nebunii in emisiune. Am avut-o invitata si i-am zis: "Uite, am adus un pat in emisiunea de astazi, vreau sa vad daca tu poti sa canti oriunde, in orice conditii, in orice pozitie" inclusiv in pat, si stand in picioare, si stand in cap, si sub pat- si pe burta, si pe spate...era cu atat mai amuzant, cu cat, in perioada aia, prietena mea de-atunci era in regia de emisie, la TVR", spune Maruta, citat de Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lora, in conflict cu fanii: "Este foarte mult si ma deranjeaza". Lora i-a intrebat pe prietenii virtuali daca ar trebui sa mai aiba parte si de alte activitati de cuplu decat vizionarea unor filme sau diverse jocuri, iar ei i-au spus ca este o plangacioasa. "Sunt momente, secunde in care ma emotionez si acele secunde sunt date pentru ca emotia este data si pastrata la montaj si data la TV. Acum de aici pana la a ma face voi pe mine plangacioasa... Chiar daca ma alintati, este foarte mult si ma deranjeaza. Si daca ati putea, sa nu mai faceti asta pentru ca nu e adevarat.", a spus Lora, citata deClick.

Imagini suspecte cu EBA, fiica presedintelui Basescu. E insarcinata cu noul iubit? Elena Basescu ar fi insarcinata cu iubitul ei, Catalin Tomata. Mezina familiei fostului presedinte al Romaniei ar urma sa devina, astfel, mamica pentru a treia oara. EBA mai are doi copii cu "Syda", de care s-a separat in 2016. Intre timp, si-a gasit alinarea in bratele unui tanar care, in trecut, a avut o relatie cu Corina Corolevschi, actuala "nora" a lui Adrian Nastase. Nu este prima oara cand Elena Basescu are o relatie cu fiul unui adversar politic al tatalui ei. Relatia Elenei Basescu cu Andrei, fiul politicianului PSD Viorel Hrebenciuc, este ultracunoscuta. Legatura a durat un an, din 2007 pana in 2008, informeazaCancan.

Mihaela Radulescu: "Felix iubeste copiii, dar nu-si doreste unul al lui". "Felix e un tip special, cu o viata aparte, mereu pusa sub semnul pericolului. Am invatat sa iubesc alt-fel, cu mult mai putin egoism si mai multa daruire. Eram obisnuita sa fiu ceva mai pretioasa, cumva, sa ma pun pe mine mereu pe primul plan...Mi-as fi dorit macar inca un copil, dar n-am avut bucuria asta. Am vrut ca Ayan sa aiba un frate sau o sora, dar n-a fost sa fie si n-am fortat lucrurile. Oricat ar parea de ciudat, Felix iubeste copiii si e un partener grozav pentru orice copil, fie de conversatie, fie de joaca, dar nu-si doreste un copil al lui, dintr-un realism pe care-l inteleg perfect - e mereu pe drumuri",spune aceasta, potrivitokmagazine.ro.

Uite cat se chinuie Andreea Marin pentru o sedinta foto! Din sute de cadre, divele aleg unul singur, care le satisface, insa si acela e realizat cu munca de Sisif. Un exemplu bun e Andreea Marin, pe care am surprins-o carand cu carca "recuzita" de la o sedinta foto. Onorariile primite pentru o postare online variaza intre 500 si 3.000 de euro, in functie de notorietate, de numarul de fani si de vizibilitate. Saptamana trecuta, Andreea Marin isi facea aparitia la un salon cosmetic din zona Dorobanti, unde a poposit cateva ore bune. Andreea Marin realizase o sedinta foto pentru salonul respectiv, iar pozele pe care le-a pus pe retelele sociale au adunat peste 6.000 de aprecieri, scrieClick.