Un barbat si-a pierdut viata, iar alte cinci persoane, intre care si doi copii, au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara, pe DN 7, intre orasele Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens si a colizionat cu un autoturism care circula regulamentar, anunta Agerpres.

Din primele cercetari ale politiei, accidentul a fost cauzat de un sofer de 44 de ani, din orasul Hateg, care a intrat pe sensul opus de mers si s-a tamponat cu o masina condusa de un sofer de 41 de ani, din orasul Simeria.

In urma impactului a rezultat decesul soferului de 41 de ani, care circula regulamentar si se afla singur in masina.

Copiii, care au varstele de 10 si 13 ani, se aflau in masina condusa de soferul din Hateg si au fost raniti usor. Ceilalti trei raniti sunt soferul masinii care a intrat pe contrasens si doua femei care se aflau in autoturismul condus de acesta.

Pentru ingrijirea medicala a celor cinci raniti, la fata locului au intervenit sapte ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta si de la SMURD, intre care una este dotata cu echipamente de terapie intensiva, a informat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

De asemenea, a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a-l scoate din masina pe barbatul decedat.

"In urma evenimentului rutier a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.

Ranitii au transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Deva pentru ingrijiri medicale.