Ai un subiect grozav? Vrei sa relatezi conform standardelor profesionale cele mai inalte? Vrei sa castigi o bursa jurnalistica consistenta (ce acopera inclusiv cheltuielile de deplasare si documentare) si sa ai sansa si de a-ti vedea articolul publicat in ziare de prestigiu din Europa?

Burse pentru jurnalistiFoto: Balkan Investigative Reporting Network

Daca da, acum ai ocazia sa castigi una din bursele programului Balkan Fellowship for Journalistic Excellence.

In fiecare an, in cadrul acestei competitii, zece jurnalisti din Balcani sunt selectati sa primeasca sprijin profesional si financiar pentru a investiga o tema regionala de interes european.

Tema competitiei din 2018 este ADEVARUL (Truth).

Astfel, jurnalisti cu experienta din Romania, alaturi de cei din Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru si Serbia sunt invitati sa se inscrie la aceasta editie a „Bursei pentru Excelenta in Jurnalism”, un program derulat de catre Balkan Investigative Reporting Network (BIRN).

Termenul limita de inscriere este 12 martie 2017. Formularul de inscriere precum si alte informatii despre conditiile de participare sunt disponibile pe http://fellowship.birn.eu.com/en/fellowship-programme/application-call-2018