Pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni, s-a format o coloana de autoturisme care se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 10 km/h, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre munte catre capitala, informeaza Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre munte catre capitala, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, in statiunile de pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni, unde s-a format o coloana de autoturisme care se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 10 km/h.

Pentru evitarea aglomeratiei, potrivit Infotrafic, soferii pot folosi ruta ocolitoare: DN1A Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, A3 Ploiesti - Bucuresti.

Politistii recomanda conducatorilor auto sa isi pastreze atentia la volan, sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei si sa manifeste o conduita preventiva in trafic.