Ulitima fita, "peruca intima".Saptamana modei e la New York este ocazia cu care cele mai neobisnuite tinute sunt dezvaluite si in care imaginatia nu are limite.Pe scena au defilat manechine cu imprimeuri florare, accesori bizare si multe alte articole vstimentare trasnite. Cea mai bizara aparitie a fost insa cea a modelelor care au purtat peruci in zona intima. Perucile vaginale dateaza din anul 1600. In vremea aceea, doamnele care practicau prostitutia argumentau ca le purtau din motive de sanatate. Cel care a readus la viata moda perucilor intime este designerul sud-coreean Kaimin, noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Momentul in care majoretele nord-coreene au fost prinse cu garda jos in timpul aparitiei unui Kim Jong Un fals.Mai multe majorete nord-coreene au fost luate prin surprindere de sosirea neasteptata a "liderului" nord-coreean Kim Jong Un, miercuri, la un meci de hochei din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang. Cateva dintre fete si-au retras imediat privirea de la imitatorul lui Kim Jong Un, care s-a identificat mai apoi drept Howard. Acesta a inceput sa zambeasca multimii care s-a strans rapid sa-l vada, spunand ca a venit sa urmareasca meciul dintre cele doua Corei si Japonia, informeaza Mediafax. "Fac un joc bun, au inscris un gol. Ca presedinte e tot ce pot sa-mi doresc", a spus Howard, celor de la Reuters, la putin timp dupa ce oficiali sud-coreeni de la Centrul national de la contraterorism au venit sa-l indeparteze din zona majoretelor, scriedescopera.ro.

Tatal care s-a facut femeie isi schimba iar sexul.Mare e gradina lui Dumnezeu, iar unii sar gardul de mai multe ori! James Cohen (36 de ani) i-a spus anul trecut sotiei lui, Eirian (36 de ani), ca divorteaza si ca vrea sa devina femeie. Cei doi aveau doua fetite impreuna si si-au anuntat odraslele ca vor avea doua mame. James a fost convins ca este o femeie intr-un trup de barbat, inca din frageda pruncie. Insa viata l-a obligat sa ramana barbat pana in 2016, cand a rabufnit. Intr-o buna zi a venit acasa, la sotia lui, in Leeds si i-a spus ca se transforma in Kara. "Am fost socata cand James mi-a zis ca incepand de azi se va numi Kara si ca incepe tratamentul cu hormoni pentru a deveni femeie. In luna iulie 2017, incepuse deja transformarea cand a venit iar la mine si mi-a spus ca s-a plictisit de fuste si ca redevine James", a povestit Eirian intr-un interviu acordat ziarului The Mirror, potrivitClick.

Moment amuzant la vizita printului Harry in Edinburgh.Printul Harry si logodnica sa, Meghan Markle, au fost marti la Edinburgh, in prima lor vizita oficiala in Scotia. Au avut parte de o primire calduroasa, cu o singura - si notabila - exceptie. Un ponei, ce poarta pomposul nume de "Caporalul" Cruchan a incercat sa muste mana nepotului reginei. Poneiul de Shetland este mascota Regimentului regal al Scotiei. A fost adus si el sa-i dea onorul printului Harry; dar nu i-au fost deloc pe plac gesturile de simpatie ale reprezentantului reginei. Calutul de-o schioapa a vrut sa muste de cateva ori mana printului, care voia doar sa-l mangaie. Dincolo de aceasta intrevedere amuzanta, numerosi simpatizanti i-au intampinat cu simpatie pe Harry si iubita lui, relateazaStirile ProTv.

O femeie a fost ingropata de vie! Cand au deschis sicriul dupa 11 zile, s-au ingrozit.Scene de cosmar desprinse din filmele de groaza au fost surprinse intr-un cimitir din Brazilia. O femeie a fost ingropata de vie, cu toate ca a fost declarata decedata de medicii unui spital. Localnicii din apropierea cimitirului spuneau ca au auzit zgomote ciudate care veneau dinspre cavou. Rosangela Almeida dos Santos (37 de ani) a fost ingropata de vie si a stat inchisa in sicriu timp de 11 zile, incercand cu disperare sa iasa cumva din inchisoarea care in cele din urma i-a cauzat moartea, scrie Daily Star. Localnicii au intrat la banuieli cand au inceput sa auda zgomote stranii dinspre cavou, urlete si bubuituri, dar abia peste 11 zile au venit la fata locului autoritatile pentru a lua masuri, precizeazaClick.