Marian Oprisan: La Congresul extraordinar al PSD vrem sa lansam un apel catre toata Romania, pentru ca este necesar sa prezentam un proiect de tara pe 25 de ani - Hotnews Mobile
1 € 4,6975 1 USD 4,1192luni 21 ian 2019

Marian Oprisan: La Congresul extraordinar al PSD vrem sa lansam un apel catre toata Romania, pentru ca este necesar sa prezentam un proiect de tara pe 25 de ani

de V.M. Miercuri, 14 februarie 2018, 22:07
- a A+
Imagine
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a afirmat miercuri, la finalul Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca la Congresul extraordinar din martie social-democratii vor sa lanseze un apel catre toata Romania prin care sa anunte "un proiect de tara pe 25 de ani", scrie News.ro. El a mai afirmat ca Liviu Dragnea nu are nevoie de o reconfirmare in functia de presedinte, deoarece asta se face doar la finalul mandatului."La acest Congres vrem sa lansam un apel catre toate fortele politice din Romania, catre toate organizatiile non-guvernamentale, catre toate structurile si din opozitie, si de la putere, catre cetatenii Romaniei, pentru ca este necesar sa prezentam un proiect de tara pe termen lung. Pe termen lung inseamna 25 de ani. Adica, vom prezenta tarii un proiect in care, pe fiecare domeniu de activitate vom stabili care sunt prioritatile nationale. Dupa ce vom stabili pe fiecare domeniu de activitate prioritatile nationale si de ce au nevoie romanii in urmatorii 25 de ani, vrem sa supunem dezbaterii publice aceasta oferta, in asa fel incat, ulterior, sa o transformam in lege. Motiv pentru care toate guvernele tarii, timp de 25 de ani, sa respecte interesele stabilite de romani", a afirmat Marian Oprisan.

Intrebat daca Liviu Dragnea are nevoie de o reconfirmare in functia de presedinte al PSD, Oprisan a opinat: "Liviu Dragnea a fost ales de membrii partidului statutar. Nu este nevoie in acest moment de o confirmare, pentru ca aceste confirmari se fac la final de mandat".
715 afisari


@Redactie
bogdan192 [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 22:32
+2/2
Daca astia au impartit deja tara pe 25 de ani, pe noi de ce rahat ne mai deranjeaza sa votam?
reformele din anii 1990
georgebb [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 23:11
+2/2
Cine a inceput reformele din anii 1990 ? Tot PSD-ul. Va ma aduceti aminte.. generatia de sacrificiu, reforme de la public la privat.
Ce am primit ? De sacrificat, da ! am fost sacrificati ! Iar trecerea s-a facut de la public la baroni si moguli.

Iar acum, cretinii mai vin cu un proiect pe 25 de ani ? Si cine il anunta.. baronul de Vrancea, omul care a bagat in cosciug un judet intreg in cei 25 de ani in care l-a condus.
inca 15 comentarii comenteaza